Aşk Taktikleri’nden büyük başarı! 60 ülkede zirveye oynuyor

Aşk Taktikleri’nden büyük başarı! 60 ülkede zirveye oynuyor
Aşk Taktikleri, beğeni toplamaya devam ediyor. Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız'ı buluşturan Aşk Taktikleri'nin başarısı sınırları aştı. Aşk Taktikleri 60 ülkede zirveye oynuyor.

Merakla beklenen yapımlardan biri olan Aşk Taktikleri 11 Şubat'ta gösterime girdi. Netflix projesi olan Aşk Taktikleri iki sevilen oyuncuyu başrolde buluşturdu. Şükrü Özyıldız ve Demet Özdemir'in başrolde olduğu Aşk Taktikleri filmi daha üçüncü gününde rekorlar kırdı. Aşk Taktikleri tüm dünyada gösterime girerken 60 ülkede listelerin ilk 10'una girmeyi başardı. Lanistar Medya'nın hazırladığı Aşk Taktikleri projesi büyük bir başarı yakaladı. Filmde rol alan Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız'ın uyumu ise seyirciden tam not aldı.

Aşk Taktikleri seyirciden tam not aldı

Dünyaca ünlü dijital platform Netflix için hazırlanan Aşk Taktikleri'nin başarısı konuşuluyor. Aşk Taktikleri 11 Şubat'ta gösterime girdi ve izleyiciden tam not aldı. Netflix'te yayınlanan sinema filmi Aşk Taktikleri, romantik komedi tarzında bir yapım. Ünlü yönetmen Emre Kabakucak tarafından çekilen Aşk Taktikleri sadece Türkiye'de değil diğer ülkelerde de listelerin zirvesine oynuyor. İlk 3 günde büyük başarı yakalayan Aşk Taktikleri filmi 60 ülkenin ilk 10'una girmeyi başardı.

Aşk Taktikleri hangi ülkelerde zirvede?

Şükrü Özyıldız ve Demet Özdemir'in başarılı performansıyla dikkat çeken Aşk Taktikleri yakaladığı başarıyla gündeme geldi. Tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre Aşk Taktikleri, Arjantin, Avusturya, Bahamalar, Bahreyn, Bangladeş, Belçika, Brezilya, Bulgaristan, Şili, Kolombiya, Kosta Rika, Hırvatistan, Kıbrıs, Dominik Cumhuriyeti, Ekvator, Mısır, Fransa, Almanya, Yunanistan, Guatemala, Honduras, Macaristan, İsrail, İtalya, Jamaika, Ürdün, Kenya, Kuveyt, Letonya, Lübnan, Litvanya, Lüksemburg, Maldivler, Malta, Mauritius, Morocco, Nikaragua, Nijerya, Umman, Panama, Paraguay, Peru, Polonya, Portekiz, Katar, Romanya, Salvador, Suudi Arabistan, Sırbistan, Slovakya, Slovenya, Güney Afrika, İspanya, Sri Lanka, İsveç, İsviçre, Birleşik Arap Emirlikleri, Trinidad ve Tobago, Uruguay, Venezuela ve Türkiye'de listelerin ilk 10'unda yer aldı.

Aşk Taktikleri dizisi 1 saat 38 dakikalık bir süreye sahip ve 13 yaş üzeri seyirci için uygun bir film. Romantik komedi tarzı filmde, çapkın bir reklamcı ile zeki ve öz güveni yüksek bir blog yazarının yaşadığı aşk konu ediliyor. Aşk Taktikleri'nin başarısında Demet Özdemir'in dünya geneline yayılan hayran kitlesinin de çok etkisi var.

13-02-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar