Usta Oyuncu Nilgün Belgün’den Ezber Bozan Açıklama! Hiçbir Şey Moralimi Bozamaz

Usta Oyuncu Nilgün Belgün’den Ezber Bozan Açıklama! Hiçbir Şey Moralimi Bozamaz
Sinema ve dizi dünyasının ünlü ve usta oyuncularından biri olan Nilgün Belgün bir gazeteye verdiği röportajda ezber bozan açıklamalarda bulundu.

Zaman zaman magazin basınında ünlülerle ilgili özel röportajlar yapılır ve bu kişiler haklarında bilinmeyenleri okuyucuya anlatır. Oldukça ilgi çeken bu tür haberler ünlülerin hayatlarıyla ilgili de ipuçları verir okuyucuya. Sinema dünyasının ünlü isimlerinden olan ve yer aldığı dizi ve sinema filmleriyle adından sıkça söz ettiren usta ve başarılı oyuncu Nilgün Belgün bu tür röportajlardan birini verdi gazetenin birine. Ünlü isim röportajında söyledikleriyle herkesi şaşırttı. Ünlü oyuncu “ne eski kocalarım ne de memleketin hali neşemi bozabilir” ifadelerini kullanırken her zamanki neşeli halini de hiç bırakmayacağını belirtti. Ünlü ismin bu röportajı pek çok internet haber sitesinde ve sosyal medyada geniş şekilde yer aldı.

Hayat Zorlaştı

Sinema dünyasının ve dizi sektörünün ünlü ve başarılı isimlerinden biri olan ve yıllardır bu sektörde başarıdan başarıya koşan ünlü oyuncu Nilgün Belgün bir gazeteye verdiği röportajda adeta ezber bozdu ve birbirinden ilginç açıklamalarda bulundu. Ünlü isim günümüzdeki hayat şartlarıyla ilgili olarak “hayat zorlaştı, özellikle maddi olarak çok zorlaştı. Ben bir tiyatro oyuncusuyum, benim için de zorlaştı ama hayatımdan her zaman memnunum, mutluyum, hep sevgi doluyum, neşeliyim. Yapım böyle, böyle yaratılmışım. Neşemi ne eski kocalarım, ne de sevgililerim, ne iş hayatım ne de memleketin hali bozabildi bugüne kadar” ifadelerini kullandı. Ünlü isim ayrıca “özel hayatımda da iş hayatımda da aynı enerjiyle yaşar aynı enerjiyle bakarım hayata. Öncelikle aşkla yaptığım bir mesleğe sahip olduğum ve bunun karşılığını aldığım için çok mutluyum. Zaten mutluluğa yatkın bir karakterle doğduğum bu hayatı sevdiğim, ona hep gülerek baktığım ve onunla barışık yaşadığım için hayat da bana hep gülümsedi” ifadelerini kullandı.

Bu Dünyayı Aşk Güzelleştirir

Ünlü isim ayrıca “her şeyle ilgileniyorum. İnsanları geçtim hayvanlara yapılanları asla affetmiyorum. Bir hayvana ancak kötü bir insan eziyet eder. Nasıl buralara geldik diye düşünüyorum. Cehalet mi, yaşanmamışlık mı, hiçbir yere oturtamıyorum. Çocuklar ve hayvanlar benim kırmızı çizgim. Bu dünyayı aşk sevgi ve sanat güzelleştirir. Bunları al hayattan geriye ne kalır” ifadelerini kullandı.

13-02-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar