Aşk Ve Umut dizisi ne zaman yayınlanacak?

Aşk Ve Umut dizisi ne zaman yayınlanacak?
23 Ekim pazartesi günü yeni sezona merhaba diyecek olan Aşk ve Umut dizisi 180. Bölümde heyecanlı ve merak uyandırıcı bir şekilde izleyicileri ile vedalaşmıştı.

Aşk ve Umut dizisinin yönetmeni ve senaristi kim? Dizinin yapımcılığını kim üstleniyor? Dizinin sezon finalinde ne oldu? Aşk ve Umut dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Dizinin bestelerini kim yapıyor? Aşk ve Umut dizisi hakkında merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımzın içeriğinde. İşte detaylar....

Aşk Ve Umut dizisi yeni sezonda ne zaman başlıyor?

Kanal D’nin gündüz kuşağında yer alan Aşk Ve Umut dizisi yeni sezon hazırlıklarını son sürat devam ettiriyor. 16 Haziran tarihinde sezon finali yapan dizinin uzun bir aradan sonra ne zaman izleyicileri ile bir araya geleceği merak konusu oldu. 23 Ekim pazartesi günü yeni sezona merhaba diyecek olan Aşk ve Umut dizisi 180. Bölümde heyecanlı ve merak uyandırıcı bir şekilde izleyicileri ile vedalaşmıştı. Yönetmen koltuğunda Gürsel Ateş ve Reyhan Usta’nın oturduğu dizinin senaryosunu Merve Balıkçı ve Baran Gündoğdu kaleme alıyor. Dram türündeki günlük dizinin bestelerini Cem Tuncer, Ercüment Orkut, Ercan Tanrıverdi yapıyor.

Aşk ve Umut oyuncuları

İlk olarak 26 Eylül 2022 tarihinde Kanal D ekranlarında izleyicisi ile bir araya gelen dizinin oyuncu kadrosu ve canlandırdıkları karakterler şu şekilde sıralanıyor : “Hakan Dinçkol – Kuzey, Cemre Kurum – Elif, İlayda Orkut – Sıla, Gamze İğdiroğlu – Handan, Furkan Okumuş – Ege, Eda Elif Başlamışlı – Zeynep, Zeynep Melis Girşen – Melis, Fahrettin Avcı – Alper, Arda Esen – Bülent, Zafer Demircan – Feraye, Mine Çayıroğlu – Firdevs, Özgür Kaymak – Gönül, Burcu Almeman – Mürvet, Oğuzhan Karbi – Arda, Serap Önder – Naciye “.

Sezon finalinde ne oldu?

50 dakikalık süreler halinde günlük olarak hafta içi hergün ekranlara gelen Aşk ve Umut dizisinin hikayesi Cafer Özgül’e ait. Dram tarzındaki dizinin yapım şirketi Focus Film ile Content House. Aşk ve Umut dizisinin sezon finalinde düğün hazırlıkları devam ederken Gönül, Bülent’ten Zeynep’in babası olduğu gerçeğini açıklamasını ister. Bu şekilde her şeyin düzeleceğini tahmin eden Gönül ile Bülent’in öpüştüğünü Feraye görür. Belkıs bu durumu öğrenince Gönül’e saldırır. Bülen Feraye’ye kendisinden başka kimseyi gözünün görmediğini söylese de Feraye çoktan boşanma evraklarını hazırlatmıştır. Ege Zeynep ile kaçma hayalleri kurarken Melis Ege’yi evlenmeye mecbur bırakacak planı devreye sokar. Diğer yandan Alper’de Sıla’yı evlenmeye ikna etmeye uğraşır. Sıla’yı yakalayan Alper’in elinden biri Sıla’yı alır kaçırır. Kuzey Sıla’yı kurtarmak isterken kendi hayatının da tehlikede olduğunun farkında bile değildir.

03-10-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler