Kanal D’nin Yeni Günlük Dizisi Aşk ve Umut'un Yayın Tarihi Belli Oldu!

Kanal D’nin Yeni Günlük Dizisi Aşk ve Umut'un Yayın Tarihi Belli Oldu!
Kanal D ekranlarında yeni yayın döneminde ekrana gelecek yeni günlük dizi Aşk ve Umut ilk bölümüyle 26 Eylül Pazartesi ekrana geliyor.

Televizyon kanalları yeni yayın döneminin başlamasıyla birlikte hummalı bir sezonun ve çalışmanın içine girdiler. Şu ana kadar yapım şirketlerinin yoğun mesai harcadığı dizi sektöründe şimdilerde yayıncı kanallar mesai harcamaya başladı. Kanallar yayın günü, yayın saati oluşturmak ve rakip kanalları bu yönde takip ederek en mantıklı ve en çok verim alacakları saatleri belirlemek için stratejik bir çalışma yürütüyorlar. Kanalar akşam yayın kuşağının yanı sıra son yıllarda hafta için her gün yayınlanan günlük dizilere de yoğun şekilde ilgi duyuyor ve bu günlük dizileri seyirciyle buluşturuyorlar. Hemen her kanalın en az bir günlük dizisi yayın akışına konulurken Kanal D’de yeni bir günlük diziyi seyirciyle buluşturmak için son saymaya başladı. Kanal ekranlarında yayınlanacak Aşk ve Umut adlı günlük dizinin yayın tarihi belli oldu.

Aşk ve Umut Pazartesi Günü Başlıyor

Kanal D ekranlarında yeni yayın döneminde hafta içi her gün yayınlanacak yeni günlük dizi Aşk ve Umut’un yayın günü ve saati belli oldu. Focus Film tarafından hazırlanan ve kanalın gün içindeki en önemli ve reyting beklediği yapımı olacak olan Aşk ve Umut, umudun yeniden başlamasının ve aşkın hikayesini konu alıyor. Özellikle tanıtımları ile dikkatleri çeken dizi sosyal medyada oldukça ilgi çekti ve konuşulmaya başladı. İki gencin birbirine duydukları yoğun aşkı ve bu kavuşmak için büyük umutlarını ekrana getirecek Aşk ve Umut adlı günlük dizi 26 Eylül Pazartesi günü saat 16.00’da ilk bölümüyle kanal d ekranlarında seyirciyle buluşacak.

Aşk ve Umut Oyuncuları Kimler?

Kanal D ekranlarında 26 Eylül Pazartesi gününden itibaren ekrana gelmeye başlayacak olan günlük dizi Aşk ve Umut Focus Film tarafından hazırlanıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Gürsel Ateş ve Reyhan usta otururken dizinin oyuncu kadrosunda ise birbirinden yetenekli isimler yer alıyor. Dizide, Hakan Dinçkol, Mine Çayıroğlu, Arda Esen, Zafer Demircan, Cemre Kurum, Gamze İğdiroğlu, Eda Elif başlamışlı, Furkan Okumuş, Zeynep Melis Girşen, Serap Önder ve Aleyna çalışır yer alıyor. Dizinin ilk bölümü 26 Eylül Pazartesi günü saat 16.00’da Kanal D ekranlarında seyirci ile buluşuyor

25-09-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar