Aşkın Tarifi 5. Bölüm izle

Aşkın Tarifi 5. Bölüm izle
Aşkın Tarifi 5. Bölüm izle; Aşkın Tarifi 5. Bölüm 5 Temmuz Pazartesi akşamı ekranda olacak. Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk'ün başrolde olduğu Aşkın Tarifi 5. Bölüm izle!

Kanal D'de yayınlanmaya başlayan Aşkın Tarifi 5. Bölüm bu akşam seyirciyle buluşuyor. Yaz sezonunun iddialı yapımlarından biri olan Aşkın Tarifi yeni bölümü için internet aramalarına başlandı. Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk'ün başrolleri paylaştığı Aşkın Tarifi dizisi seyircilere mutfağın ve aşkın inceliklerini anlatıyor. Aşkın Tarifi 5. Bölüm izlemek isteyenler aşağıda yer alan canlı yayın linkini kullanabilir. Aşkın Tarifi 5. Bölüm tek parça izle!

Aşkın Tarifi 5. Bölüm canlı izle

Mehmet Yiğitalp yapımcılığında Kanal D için hazırlanan Aşkın Tarifi dikkat çekmeyi  başardı. Güçlü oyuncu kadrosu ve farklı senaryosuyla ilgi gören Aşkın Tarifi 5. Bölüm bu akşam saat 20.00'da ekranda olacak. Cem Davran, Alper Saldıran, İdil Sivritepe, Asuman Sazlık, Ümmü Putgül, Onur Yakıcı gibi isimlerin de kadrosunda olduğu Aşkın Tarifi 5. Bölüm full hd izle!

Aşkın Tarifi 5. Bölüm özeti

Aşkın Tarifi 5. Bölüm izle; Aşkın Tarifi bu hafta yine heyecanlı sahnelerle ekranda olacak. Nişan gecesi yaşananlar tüm dengeleri değiştirimiştir. Fırat ve Naz bir birlerine karşı hissettikleri duygularını saklama yolunu seçiyor. Fakat Fırat Taylan'ın gerçek yüzünü ortaya çıkarmada kararlıdır. Taylan da Fırat'ın açığını arayarak onu hayatlarından tamamen çıkarmanın fırsatını kolluyor. Taylan bu görevi Atila'ya veriyor. Bu hamle olayları daha da kızıştıracak. Sultan Fırat'a borcunu ödemek isterken yaşanacak gelişmeler onu çok farklı bir yöne çevirecektir. Aşkın Tarifi 5. Bölüm izlerken beklenmedik olaylar sizi ekrana bağayacak.

Aşkın Tarifi 5. Bölümde Naz cephesinde de yeni gelişmeler var. Naz'ın arkadaşının mutfakta yapmayı planladığı dergi çekimleri büyük bir organizsasyona dönüşüyor. Naz'la Fırat bir televizyon programına katılır. Fırat bu fırsatı değerlendirir ve Naz'a Taylan'la ilgili yeniden değerlendirme yapmasını söyler. Taylan'ın da Fırat'a bir sürprizi vardır. Taylan Fırat'ı köşeye sıkıştırıyor. Fırat'ın Naz'la ilgili kararı değişecek mi? Hepsi ve daha fazlası bu akşam Kanal D'de… Aşkın Tarifi 5. Bölüm izlemek için yukarıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. İyi seyirler…

05-07-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar