Aşkın Tarifi dizisinin konusu nedir? Aşkın Tarifi oyuncu kadrosunda kimler var?

Aşkın Tarifi dizisinin konusu nedir? Aşkın Tarifi oyuncu kadrosunda kimler var?
Yaz sezonuna iddialı girmeye hazırlanan Aşkın Tarifi dizisinden ilk görüntüler geldi. Aşkın Tarifi oyuncu kadrosunda kimler var? İşte Aşkın Tarifi ile ilgili tüm detaylar…

Yaz dizileri bir bir ekrana gelmeye hazırlanıyor. Kanal D için hazırlanan yeni dizi Aşkın Tarifi ekibi yakında sete çıkıyor. Aşkın Tarifi dizisinin afiş çekimleri için bir araya gelen oyunculardan gelen ise ilk görüntüler heyecan oluşturdu. Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk'ün başrolde olduğu dizide bol bol mutfak sahneleri olacak. Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk mutfakta uzman birer şefi canlandıracak. NTC Medya imzası taşıyan Aşkın Tarifi hakkında merak ettiklerinizi aşağıda bulabilirsiniz.

Aşkın Tarifi konusu nedir?

Yaz dizisi olarak ekrana gelmeye hazırlanan Aşkın Tarifi dizisi güçlü bir senaryoya sahip. Leyla Oter ve Doruk Erengül'ün kaleme aldığı senaryoda mutfak şeflerinin aşkı ekrana yansıyacak. Kadir Doğulu'nun canlandırdığı Fırat karakteri kendi halinde bir kebapçıdır. Fırat kadaeriyle oynayan Doktor Aşk'a dersini vermek için çıktığı yolda kendini bir Fransız restoranında bulur. Zaten Fransız mutfağına yabancı olmayan şef Fırat mutfağa yeniden kavuşmuştur. Fırat'ın hayatını değiştirecek gelişme ise restoran'ın güzeller güzeli sahibi Naz Soyluer'dir. Serra Arıtürk'ün canlandırdığı Naz ile Fırat'ın aşkı ise  tarifsiz bir aşka dönüşür. Yemek sihirbazı Fırat Aşkın Tarifi'nin olmadığını analayacaktır. Oldukça farklı bir konuya sahip Aşkın Tarifi dizisi için hazırlıklar devam ediyor. Aşkın Tarifi kadrosunda ise bir birinden özel isimler yer alıyor.

Aşkın Tarifi oyuncu kadrosunda kimler var?

Kanal D'de yakında ekrana gelecek yeni dizi için hazırlıklar sürüyor. Dizinin cast çalışmaları ise büyük ölçüde tamamlandı. Merakla beklenen dizinin başrolleri Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk'e emanet. Cem Davran, Alper Saldıran, Yasemin Baştan, Ümmü Putgül, Atakan Yılmaz, Elif Melda Yılmaz dizinin kadrosunda yer alıyor. Aşkın Tarifi dizisinde ayrıca, İdil Sivritepe, Selim Akgül, Onur Yakıcı, Batuhan Bayır, Mehmet Şeker, Deniz Gürkan, Gökhan Niğdeli de farklı karakterlerle ekranda olacak. Aşkın Tarifi'nin yapımcılığını Mehmet yiğit Alp üstleniyor. Deniz Koloş'un yönetmen koltuğunda oturacağı dizide Fransız mutfağında uzman Gaziantepli bir şefin heyecan dolu aşk hikayesi anlatılacak.

04-05-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar