Aşkın Yolculuğu 3. Bölüm İzle

Aşkın Yolculuğu 3. Bölüm İzle
Aşkın Yolculuğu 3. Bölüm İzle; 25 Şubat Cuma 3. Bölümüyle yayınlanan Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram-ı Veli’nin 3. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Aşkın Yolculuğu 3. Bölüm İzle; Başrollerinde Burak Sevinç, Hüseyin Soysalan, Atakan Yarımdünya, Sinan Albayrak, Sena Çakır ve Fırat Topkorur’un rol aldığı Hacı Bayram-ı Veli Aşkın Yolculuğu dizisinin bu akşam ekrana gelecek 3. Bölümü saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Henüz yeni başlayan ve ilk iki bölümü ekrana gelen dizinin bu akşam 3. Bölümü ekrana gelecek. Bir dönem ve biyografi dizisi olan ve mistik yönünün çok fazla öne çıktığı dizi Tekten yapım tarafından hazırlanıyor. Anadolu’nun henüz Türkleşmeye ve Müslümanlaşmaya başladığı zamanlarda yaşanan ve dönemin siyasi ve ekonomik hayatını anlatan ve ayrıca insanların yaşam tarzlarını ve inanışlarını anlatan Hacı Bayram-ı Veli dizisinde Molla Numan’ın yavaş yavaş ama kararlı bir şekilde Hacı bayram-ı veliye dönüşme süreci anlatılıyor. Dizinin bu akşam ekrana gelecek 3. Bölümü saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında yayınlanıyor.

Aşkın Yolculuğu Son Bölümde Neler Yaşandı?

Tekten Film tarafından TRT 1 için hazırlanan ve yeni yayınlanmaya başlayan Hacı bayram-ı Veli Aşkın Yolculuğu dizisi ilk iki bölümde seyirci tarafından çok fazla talep görmedi. Dizinin yeni başlaması ve karşısında güçlü yapımlar olması bunun sebebi olarak gösterilse de gelecek bölümler dizi için hayati öneme sahip. Dizinin son yayınlanan bölümünde ise mahkeme tarafından suçlu bulunan Numan kendini aklamak ve temize çıkarmak için çalışmaktadır. Numan kendisine neden ve kim tarafından iftira atıldığını bulmaya çalışmaktadır.

Aşkın Yolculuğu 3. Bölümde Neler Yaşanacak?

TRT 1 ekranlarında yeni yayınlanmaya başlayan ve dönem ve biyografi konulu Aşkın Yolculuğu dizisinin bu akşam ekrana gelecek 3. Bölümünde Molla Numan Karaca Halil’in izini sürmüş ve onu ormanlık bir alanda kıstırmıştır. Somuncu Baba ve Genç Ömer Numan’ın yardımına koşarlar ancak ne yazık ki Karaca Halil’i ellerinden kaçırırlar. Bunun üzerine Somuncu Baba bir plan yapar ve bu plan sonrasında Karaca Halil Tatar’ın bozhanesinde yakalanır. Kadı huzuruna getirilen Karaca Halil ve Molla Numan ilk kez mahkemede karşı karşıya gelmişlerdir. Karaca Halil’in verdiği ifade Mola Numan’ı çok zor bir durumda bırakırken Molla Numan bir kez daha Şeyh Murad’ın ve adamlarının planının ortasında kalmıştır. Molla Numan Karaca Halil’in verdiği ifade gereği hapse atılır. TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Hacı bayram-ı Veli Aşkın Yolculuğu dizisi bu akşam ekrana gelecek 3. Bölümüyle TRT 1 ekranlarında.

25-02-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar