Usta Oyuncu Cengiz Bozkurt Kara Tahta Dizisinde

Usta Oyuncu Cengiz Bozkurt Kara Tahta Dizisinde
TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan ve yakın zamanda sete çıkarak çekimlere başlayacak Kara Tahta’ya usta oyuncu Cengiz Bozkurt dahil oldu.

Şu sıralar sete çıkmak için hazırlanan pek çok yapım bulunuyor. Oldukça hareketli bir sezon yaşanırken bu sezon başlayan pek çok dizi erken finalle ekranlara veda ederken bu yapımların yerine hemen yeni diziler hazırlanmaya ve yayına konmaya devam ediliyor. Oldukça çok yapımın hazırlandığı 2021 – 2022 sezonunda TRT 1 için de pek çok yeni yapım hazırlandı. Bunlardan bazıları ekranda seyirciyle buluşmaya devam ederken kanal için yeni dizilerde hazırlıklarını sürdürüyor. Üs Yapım tarafından hazırlıkları süren ve yakında sete çıkacak olan Kara tahta kod adlı yeni bir dizinin cast çalışmasına ise yapım şirketi tarafından devam ediliyor. Dizinin birbirinden ünlü oyuncu kadrosuna bir yeni ünlü ve usta oyuncu daha katıldı. Bugüne kadar pek çok yapımda rol alan ve seyircinin çok sevdiği oyunculardan cengiz Bozkurt TRT 1 için hazırlanan Kara Tahta dizisi ile el sıkıştı ve anlaştı.

Cengiz Bozkurt Kara Tahta’da

Üs Yapım imzalı yeni dizi Kara Tahta yakında sete çıkmaya hazırlanıyor. Birbirinden ünlü isimlerden kurulu dizinin başrolünde Miray Daner ve Furkan Andıç yer alırken diziye yeni oyuncularda katılmaya devam ediyor. Ender Mıhlar tarafından rejisi yapılacak dizi Erkan Birgören tarafından kaleme alınıyor. Dizinin cast çalışması devam ederken kadroya son olarak usta oyuncu Cengiz Bozkurt dahil oldu. Cengiz Bozkurt’un dizide Furkan Andıç’ın babası karakterine hayat vereceği öğrenildi. Usta oyuncu son olarak Leyla İle Mecnun dizisinin yeni versiyonunda rol almıştı. Başarılı oyuncu ayrıca son olarak geçtiğimiz sezon final yapan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde başarılı bir dönem geçirmişti. TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan ve kanalın iddialı yapımları arasında gösterilen Kara Tahta’nın yakında sete çıkması bekleniyor.

Kara Tahta Konusu

Üs yapım tarafından TRT 1 için hazırlanan ve yakın zamanda sete çıkarak çekimlere başlayacak olan yeni proje Kara Tahta bir dram ve aşk dizisi olarak ekrana gelecek. Dizide geçmişte yarım kalan bir aşk ele alınacak. Lise yıllarındayken zorbalığa ve dışlanmaya uğrayan Atlas yıllar sonra öğretmen olarak eski okuluna atanmıştır. Bu okulda öğretmenliğe başlayan Atlas’ı eski anıları karşılarken bu anılar içinde eski aşkı Irmak’ta vardır. Atlas ve Irmak eski aşklarıyla bir kez daha yüzleşirken Atlas’ın bu okula gelmesi tesadüf müdür yoksa planlı bir hareket midir? Kara tahta yakında TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşacak.

25-02-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar