Aslan Ailem dizisinde flaş değişiklik.

Aslan Ailem dizisinde flaş değişiklik.
TRT 1 ekranlarının yeni ve iddialı dizisi Aslan Ailem 4. bölümünde Burcu'nun çiftliğe yerleşmesiyle birlikte yaşanan olaylar ve içinden çıkılması zor durumlar yer alacak. Aslan Ailem 5. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte detaylar…

TRT 1 ekranlarının büyük beğeni toplayan dizisi Aslan Ailem’de değişiklikler devam ediyor. Dizinin oyuncu kadrosuna, en son Ceren Taşçı dahil olmuştu. Genç oyuncu dizinin yeni bölümlerinde çiftlik sakinlerinin komşusu Sevgi karakterini canlandıracak. Şimdi ise dizide bir değişiklik daha gerçekleşti. Dizinin yeni yönetmeni, “No 309” ve ‘Zengin Kız Fakir Oğlan’dan tanıdığımız Hasan Tolga Pulat oldu. Aslan Ailem dizisini ‘’Payitaht Abdülhamid” ve “İsimsizler” gibi önemli dizi projelerinin üreticisi olan  ES Film yapıyor. Yusuf Esenkal ve Serdar Öğretici'nin yapımcılığını üstlendiği dizide yönetmenliği ise Ömer Uğur yerine getiriyordu. Ancak son yapılan değişiklikle dizinin yönetmen koltuğuna Hasan Tolga Pulat oturdu.

Aslan Ailem dizisini her hafta Canlı Tv'den izleyebilirsiniz.

Son bölümde neler oldu?

Aslan Ailem son bölümde Hatice ve Burcu arasındaki çekişme sorunların iyiden iyiye çözülmesini güçleştirir. Hatice, Burcu’yu eve sokmazken, Burcu da Aslan ailesiyle birlikte kalmayı kabul etmez. Vedat ve Murat, Burcu’ya kalacak yer konusunda yardımcı olmaya çalışırken, Burcu’nun bulduğu çözüm herkesi çok şaşırtır.

İşte Aslan Ailem 5.yeni bölüm fragmanı…  

 

13-11-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler