Yeni dizi Aslan Ailem oldukça iddialı.

Yeni dizi Aslan Ailem oldukça iddialı.
Daha önce de Geniş Aile isimli komedi dizisinin yönetmen koltuğunda oturan Ömer Uğur'un yeni projesi Aslan Ailem, izleyici ile buluştu. TRT 1'de yayınlanan yeni dizi her hafta pazar akşamları saat 20.00'da ekranlarda yerini alıyor.

Daha öncede başta Geniş Aile olmak üzere bir çok projede imzası bulunan Ömer Uğur’un yönetmenliğini yaptığı yeni dizi Aslan Ailem, dört kardeşin hikayesini konu alıyor. Dizinin senaryosunu Nuray Uslu ve Ayça Mutlugil kaleme alırken, dizinin başrollerinde de Burcu Özbek ve Akın Akınözü yer alıyor.

TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Aslan Ailem, 22 Ekim pazar akşamı yayınlanan ilk bölümünden itibaren her hafta pazar akşamları saat 20:00'da ekranlara geliyor. Aslan Ailem dizisini her pazar Canlı Tv'den izleyebilirsiniz.

Yapımcılığını “Payitaht Abdülhamid” ve “İsimsizler” gibi önemli dizi projelerine de imza atan ES Film, Yusuf Esenkal ve Serdar Öğretici'nin üstlendiği Aslan Ailem'in yönetmenliğini ise Ömer Uğur yerine getiriyor. Dizinin Genel Koordinatörlüğünü Sibel Tuna, Uygulayıcı Yapımcılığını Zeynep Tuna üstlenirken, dizinin müziklerinde klarnet virtüözü Serkan Çağrı imzası yer alıyor. Yeni sezonun aile komedisi alanında en iddialı dizilerinden olmaya aday Aslan Ailem başarılı oyuncu kadrosuyla da iddialı. Dizinin başrollerinde; Zerrin Sümer, Benian Dönmez, Hakan Salınmışi Ferdi Sancar, Akın Akınözü gibi isimler yer alıyor.

Aslan Ailem Dizisi Konusu Nedir?

Ekranların kaostan geçilmediği şu günlerde aile ilişkilerinin değerini anlatan, aynı zamanda romantizmi ve komediyi içinde barındıran yepyeni bir proje olan Aslan Ailem TRT izleyicisine keyifli anlar yaşatmayı hedefliyor. Çekimleri Poyrazköy yakınlarında yapılan dizide, 4 erkek kardeş ile anne, baba ve babaannelerinin çevresinde dönen birbirinden sürpriz, romantik, heyecanlı sıcak ve komik aile hikayeleri yer alıyor.

05-11-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar