Aslı Bekiroğlu'ndan Şaşırtan İtiraf

Aslı Bekiroğlu'ndan Şaşırtan İtiraf
Son dönemin parlayan yıldızı haline gelen ekranlarda sevimli halleri ile anılan Aslı Bekiroğlu fazla kiloları için muhabirlere itirafta bulundu.

Ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu, geçtiğimiz günlerde Bebek'te gazeteciler tarafından görüntülendi. Vine isimli video uygulaması ile ünlenen Aslı Bekiroğlu son dönemlerde sevilen oyuncular arasında yer alıyor. Son zamanlarda kilosu ile çok fazla eleştiri alan oyuncu, fazla kiloları için açıklamada bulundu.

Başrollerinde Alina Boz, Deniz Can Aktaş, Erkan Kolçak Köstendil, Öykü Gürman ve Aslı Bekiroğlu’nun rol aldığı 'Bandırma Füze Kulübü' filminin çekiminden döndüğünü söyleyen güzel oyuncu muhabirlere "Setten geliyorum, çekimler devam ediyor. Hayatımda her şey yolunda. Sahil yürüyüşü yapmak istedim" ifadelerini kullandı.

Yapımcılar Kilo Ver Diyor

Genç ve güzel oyuncu Aslı Bekiroğlu, sorulara karşılık kilo konusunda bir takıntısı olmadığını da ifade ederken: "Benim takıntım yok ama yapımcıların oluyor. 'Kilo ver' diyorlar." Açıklamasında bulundu.

Aslı Bekiroğlu Kimdir?

Bahçeşehir Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümü mezunu olan Aslı Bekiroğlu, 8 saniyelik vine videoları ile ismini duyurmayı başarmıştı. İlk ekran deneyimini reklam filmi ile yaşayan oyuncu ardından bir çok yapımda rol almıştı. 2015 yılında seyirci karşısına çıkan Adı Mutluluk isimli dizide Sera karakterine hayat vererek oyunculuk adımını atmış oldu. Erdal Özyağcılar’ın rol aldığı Gülümse Yeter dizisinde Yasemin karakterine hayat vermişti. Sinema filmi olarak peyaz perdede yerini alan İkimizin Yerine isimli filmde Serenay Sarıkaya ve Nejat işlerin başrolü paylaştığı yapımda ise Ceylan karakteri ile yerini aldı. Ünlü şarkıcı ve oyuncu Oğuzhan Koç’un rol aldığı Yol Arkadaşım sinema filminde önemli karakterlerden birine hayat verdi. BKM Film yapımcılığında Gülse Birsel’in başrolü paylaştığı Jet Sosyete dizisinde ise Melike karakterine hayat veren Aslı Bekiroğlu çok sevilen oyuncular arasında yerini almaya başlamıştı. Yakışıklı oyuncu Furkan Palalı ile başrolü paylaştığı Benim Tatlı Yalanım dizisinde Suna karakteri ile hafızalara tamamen kazınmayı başardı. Ekrandaki sevimli halleri ile hayranlarını kendisine bağlamayı başaran genç ve güzel oyuncu dizisi de ukulele çalması da dikkatleri üzerine çekmişti.

Ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu müzisyen sevgilisi Çağrı Telkıvıran ile mutlu bir ilişki sürdürmeye devam ediyor. Çağrı Telkıvıran aranjör, besteci ve söz yazarı kimliği ile şuana kadar birçok başarılı yapımın altına imzasını atmıştır.

29-11-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar