Kadir Doğulu Ayrılık iddialarını Yalanladı

Kadir Doğulu Ayrılık iddialarını Yalanladı
Ekranların sevilen çifti Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül hakkında çıkan ayrılık haberi iddiaları, Kadir Doğulu tarafından yalanlandı.

Sadullah Celen yönetmenliğinde çekimi yapılan Fatih Harbiye isimli dizide rol arkadaşı olan çift Kadir ve Neslihan kısa süre sonra aşkları ile gündeme bomba gibi düşmüştü. İlişkileri yakından takip edilen çiftin son dönemde haklarında çıkan ayrılık haberlerini Kadir Doğulu yalandı.

Birlikteliklerini evlilik ile taçlandırmak isteyen Doğulu ve Atagül çifti 2016 yılında dünya evine girdiler. Klişelerden uzak kalarak hafızalara kazınan bir düğün ile misafirlerini ağırlayan çiftin evlilikleri takipçileri tarafından mercek altındaydı. Göz önünde aşk yaşayan çiftin ise aralarının açık olması ve ayrılık haberlerinin çıkması ardından Kadir Doğulu, iddialara sosyal medya üzerinden yanıt verdi.

İddiaları Yalanladı

DİAFA ödül töreninde katılan Neslihan Atagül 'Yılın En İyi Uluslararası Kadın Oyuncusu' ödülünü almak üzere Dubai’ye yolculuk eden oyuncu güzelliği ve zarafeti ile tüm dikkatleri her zaman olduğu gibi üzerine çekmeyi başardı. DİAFA ödül gecesine Burak Sanuk styling'i ile hazırlanan Atagül;  Özgür Masur imzasını taşıyan elbise ile bakışların odak noktası olmayı ve gözleri kamaştırmayı başardı.

Yakışıklı oyuncu Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çiftinin evliliğinde bir sorun olduğu haberleri gündeme bomba gibi düştü. Gazeteci Bilal Özcan’ın Sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayınına konuk olan Onur Akay önemli bir iddiada bulundu. İddiasında Kadir Doğulu'nun Aşkın Tarifi isimli dizisindeki rol arkadaşı olan Serra Arıtürk ile yakınlaştığını dile getirdi.

Bir Değil Bütün Ödülleri Sana Vermek İsterlerdi

Onur Akay’ın iddiası üzerine sosyal medya hesabından eşi Neslihan Atagül'ün fotoğrafını paylaşarak cevap verdi. Kadir Doğulu, "Keşke herkes benim gibi görebilse seni, güzel gönlünü, hür vicdanını geleceğe dair ümitlerini… O zaman bir değil, bütün ödülleri sana vermek isterlerdi. Tebrik ederim yetenekli ve güzel sevdiğim… Daha nicelerine" ifadeleri ile ortaya çıkan iddiaları yalanladı.

Ödül Gecesinde Barıştılar

Beyaz Tv ekranlarının Söylemezsem Olmaz magazin programının sunucuları Bircan Bali ve Seren Serengil, Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül Doğulu çiftinin evliliğinde sorun olduğuna dair haberleri değerlendirdi. Sunuculardan Bircan Bali "Aralarında bence sorun vardı, ödül gecesi barıştılar. Neslihan ödül alırken eşine 'Eşim Kadir'e teşekkür ederim' dedi. Orada eşinin ismini söyleyiş tarzı ve yüz ifadesinden belliydi" ifadelerini kullandı

 

29-11-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar