Cem Belevi'nin Stalker filmindeki partneri belli oldu

Cem Belevi'nin Stalker filmindeki partneri belli oldu
Gençlerin çok dinlediği şarkıcılardan olan ünlü şarkıcı ve oyuncu Cem Belevi’nin Stalker adlı filmde partneri Aslı Bekiroğlu oldu.

Sinemaseverler için hazırlanan yeni sinema filmlerinin çalışmaları hızla devam ediyor. Pek çok sinema projesi halihazırda yapım şirketleri tarafından devam ettiriliyor. Bu yapım şirketlerinden olan Statü Film ünlü şarkıcı ve oyuncu Cem Belevi’nin başrolünde yer aldığı Stalker filminin çekimlerini geçtiğimiz günlerde tamamladı ve film montajı ve diğer çalışmalarının devamına geçildi. Romantik komedi türünde ele alınan filmin yapımcılığını Galip Güner yaparken filmin yönetmen koltuğunda ise Hakan Kurşun yer alıyor. Senaryosu Şeyda Delibaşı tarafından kaleme alınan film özellikle Cem Belevi hayranları tarafından heyecanla bekleniyor ve merak ediliyor. Filmde Kürşat adlı bir karaktere hayat veren cem Belevi’nin set arkadaşı ve partneri ise güzel oyuncu Aslı Bekiroğlu oldu. Hazırlıkları süren ve şu sıralar kurgu aşamasında olan filmin ne zaman vizyona gireceği ise bilinmiyor.

Aslı Bekiroğlu & Cem Belevi

Yapımcılığını Galip Güner’in yaptığı ve Statü Film tarafından hazırlanan Stalker adlı filmin çekimleri tamamlandı. Başrolünde Cem Belevi ve aslı Bekiroğlu’nun birlikte rol aldığı filmin yönetmen koltuğunda Hakan Kurşun yer alıyor. Romantik komedi türünde ele alınan filmde Kürşat (Cem Belevi) ve Sezen’in (Aslı Bekiroğlu) kavga edip ayrılan bir çiftin eğlenceli ve komik hikayesi ele alınıyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise, Ulaş İnan Torun, Gökçe Gencer, Ali Oğuz Şenol, Zehra İrem Elçin ve Ferdi Dursun gibi isimler yer alıyor. Filmin önümüzdeki sonbahar aylarında vizyona girmesi bekleniyor.

Cem Belevi Kimdir?

Özellikle müzik çalışmaları ile tanınan ve aynı zamanda oyunculukta yapan ünlü isim Cem Belevi 4 Haziran 1987 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlayan Cem Belevi özellikle lise yıllarından itibaren müzikle içli dışlı bir hayat yaşamış ve daha sonra da profesyonel olarak bu işi yapmaya başlamıştır. Aynı zamanda oyunculukta yapan Cem Belevi bugüne kadar pek çok şarkıya imza atmıştır. Özellikle genç kitle tarafından sevilen şarkıcının imza attığı parçalar arasında, Kim Ne Derse Tasarım, Sevemez Kimse Seni, Hayat Belirtisi, Alışamıyorum, Aç Kollarını, Dumanlı sevda, Yedi Düvel, Mışıl Mışıl, Kaç Kere Sever İnsan ve Baş Tacım yer almaktadır.

26-02-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar