Aslı Bekiroğlu’nun Yeni Projesi Belli Oldu!

Aslı Bekiroğlu’nun Yeni Projesi Belli Oldu!
Vefat eden Rock müziğinin sevilen ismi Barış Akarsu’nun hayatı film oluyor. Akarsu’nun hayatının çekileceği filmde sevgilisini oynayacak isim oyuncu Aslı Bekiroğlu oldu.

Sevilen rock müzik sanatçısı Barış Akarsu 4 Temmuz 2007 tarihinde geçirdiği bir trafik kazası sonrasında vefat etmişti. 28 yaşında bu ani ölümü milyonlarca sevenini yasa boğmuştu. Vefatının üzerinden 14 yıl sonra sanatçının sevenlerine müjdeli bir haber geldi. Sanatçı Barış Akarsu’nun sinema filmi çekilecek. Filmin yapımını Fikri Harika Prodüksiyon ve Metronom Film üstlenecek. Filmin yapımcısı Özgür Tari olurken, yönetmen koltuğunda ise Hakan Yonat oturacak. Filmin hazırlıkları tüm hızıyla sürerken, Barış Akarsu’yu canlandıracak isim belli olmuştu. Barış Akarsu’ya İsmail Ege Şaşmaz hayat verecek. Filmde cast olarak son açıklanan kişi, Akarsu’nun sevgilisini oynayacak oyuncu Aslı Bekiroğlu oldu. İşte detaylar…

Barış Akarsu’nun Sevgilisini ‘Aslı Bekiroğlu’ Canlandıracak

Ünlü Rockçunun filminin hazırlıkları sürerken, filmin senaryosunu Mert Dikmen ve Can Anar kaleme alıyor. Filmde son olarak Barış Akarsu’nun sevgilisine hayat verecek oyuncu belli oldu. Aslı Bekiroğlu, Barış Akarsu’nun sevgilisini canlandıracak.

Aslı Bekiroğlu, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyük Ak ile Yol Arkadaşım filminde rol almıştı. Jet Sosyete’de Melike Şahin karakterine hayat verdi. Son olarak Maske Kimsin Sen yarışmasında ‘Ördek’ karakteri çıkmıştı ve Bandırma Füze Kulübü filminde ‘Zehra’yı canlandırmıştı.

Güzel oyuncu şimdide Barış Akarsu’nun hayatının çekileceği filmde Barış Akarsu’nun sevgilisine hayat verecek. Geçtiğimiz günlerde güzel oyuncu gazetecilere verdiği ayaküstü sohbet sırasında ‘’Sürpriz bir projem var. Gerçek bir hikaye’’ diyerek bu projeye imza attığını ifade etmişti.

Barış Akarsu’nun Hayatı Film Olacak! Barış Akarsu’yu ‘İsmail Ege Şaşmaz’ Canlandıracak

Birçok ünlü ismin hayatlarını beyazperdeye aktaran yapımcıların Bergen, Dilberay, Müslüm filmlerinden sonra şimdi de Barış Akarsu’nun hayatı film oluyor.

‘Dilberay’ filmine de yapımcı olarak imza atan  Aytaç Medya üstleniyor. Yapımcısı Aytaç Ağdağ ‘’Hayatın içinden sahneleri tüm gerçekliğiyle seyirciyle buluşturmak ve yaşanmışlık hissiyatını izleyicinin kalbine ve aklına dokunarak gerçekleştirmek için yola çıkıyoruz’’ dedi. 


Filmde Barış Akarsu’yu başarılı oyuncu İsmail Ege Şaşmaz’ın oynayacağı ortaya çıkmıştı. İsmail Ege Şaşmaz, Fox TV de yayınlanan El Kızı dizisinde son olarak rol almıştı. Şimdi Barış Akarsu filmi için hazırlanıyor. Filmin senaryo çalışmaları tamamlandı, cast çalışmalarına başlanacak, çekimleri ise bu yaz başlayacak.

Barış Akarsu’nun hayatını yansıtacak filmde, İsmail Ege Şaşmaz’ın partneri de Aslı Bekiroğlu olacak. Şaşmaz, rol için kampa girdi. Barış Akarsu’nun görüntüsüne bürünmek için kampa giren oyuncu saç, makyaj ve müzik provalarına başladı.


Diziye, Şafak Pekdemir katıldı. Şafak Pakdemir, filmde Barış Akarsu’nun yakın arkadaşını oynayacak.

Barış Akarsu’ya Ne Olmuştu? Sevilen ünlü rock sanatçısı Barış Akarsu, doğum gününde henüz 28 yaşındayken Bodrum yolunda trafik kazası geçirmiş, yanında yer bulunan sevgilisi Zeynep Koçak ta kaza sırasında vefat etmişti. Barış Akarsu ise yoğun bakıma kaldırılmış daha sonra da 4 Temmuz 2007’de hayatını kaybetmişti. Amasralı olan Barış Akarsu memleketinde toprağa verildi. 29 Haziran 1979 doğumlu olan Barış Akarsu her yıl doğum gününde ve ölüm gününde sevenlerince mezarı başında anılıyor.


Barış Akarsu ve Sevgilisi Zeynep Koçak

Geçtiğimiz yıl 2021’de Annesi Hatice Akarsu’da pankreas kanserinden hayatını kaybetti. Naaşı oğlu Barış Akarsu’nun yanına defnedildi.

Barış Akarsu’nun kız kardeşi Nesrin Akarsu, İnstagram hesabından yaptığı paylaşım ile haberi duyurmuştu. ‘’Barış Akarsu filmi İsmail Ege Şaşmaz ile bizlerle olacak zorlu ve heyecanlı günler bizi bekliyor’’ Ünlü oyuncu da söz konusu gönderiyi kendi hesabında paylaşmıştı.

24-04-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar