Yıldız Tilbe’nin Adını Anarlarsa Hapse Girecekler

Yıldız Tilbe’nin Adını Anarlarsa Hapse Girecekler
Söylemezsem Olmaz Programı sunucuları Bircan Bali Seren Serengil ve Arto Yıldız Tilbe aleyhine konuşurlarsa mahkeme kararıyla hapis yatacaklar.

Geçtiğimiz bir ay boyunca magazin basını ve sosyal medya yoğun bir şekilde Yıldız Tilbe adıyla yattı kalktı adeta. Ünlü şarkıcın sokak hayvanlarıyla ilgili söyledikleri ve önerileri o kadar çok tepki çekti ki adeta ünlü şarkıcı linç edildi. Magazin basınında sosyal medyada ve hatta daha pek çok platformda ünlü isim aleyhine kampanyalar başlatıldı, konserleri iptal edildi ve Yıldız Tilbe’ye hakaret derecesine varan sözler söylendi. Peki ünlü isim ne demişti de bu kadar büyük bir tepki çekmişti? Yıldız Tilbe sokak köpeklerinin insanlara saldırması, yaralaması ve bu hayvanlar yüzünden ölümler yaşanması üzerine bu hayvanlara zehirli etler verilerek öldürülmesini ya da belediyeler tarafından barınaklara alınmasını sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Bunun üzerine de pek çok kesimden tepkiler almıştı. Bu tepkilerden biri de bir televizyon kanalında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının sunucularından gelmişti. Bircan Bali, Seren Serengil ve Aro’nun sunduğu program için Yıldız Tilbe mahkeme başvurdu ve korunma talebinde bulundu.

Hapis Yatacaklar

Sokak hayvanlarıyla ilgili söyledikleri sebebiyle adeta linçe maruz kalan ve ağır ithamlarda bulunulan yıldız Tilbe bir kanalda yayınlanan Söylemezsem Olmaz programı sunucuları aleyhine korunma talebinde bulundu. Yıldız Tilbe mahkemeye başvurarak “kendisi üzerinden gündem oluşturduklarını, konuyu köpürttüklerini ve kendisine cahil kadın, hayvan düşmanı, akıl sağlığı bozuk, sen geber şeklinde söylemlerde bulunduklarını” iddia ederek Söylemezsem Olmaz programı sunucuları Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto hakkında korunma talebinde bulundu. Yıldız Tilbe’nin talebini değerlendiren mahkeme kararını verdi ve Yıldız Tilbe’yi haklı buldu.

1 Ay Yıldız Tilbe Adını Anamayacaklar

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe’nin korunma talebiyle başvurduğu mahkemeden karar çıktı. Yıldız Tilbe’nin talebini değerlendiren mahkeme, davalılar Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto’nun bir ay süreyle Yıldız Tilbe’ye yönelik şiddet, tehdit, hakaret, aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamalarına ve iletişim araçlarıyla rahatsız etmemelerine hükmetti. Mahkeme ayrıca Söylemezsem olmaz Programının üç sunucusunun mahkeme kararına uymaması halinde üç günden 10 güne kadar zorlama hapis cezası uygulanmasına karar verdi. Sunucuların Yıldız Tilbe’yle ilgili söyleyecekleri olumsuz bir söz direk olarak hapis yatmalarına sebep olacak.

24-04-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar