Aslıhan Güner ve Mert Kılıç Komutan Filmini Anlattı

Aslıhan Güner ve Mert Kılıç Komutan Filmini Anlattı
Türkiye’de çekilmiş en üst seviyedeki Aksiyoın filmlerinden biri olan ve başrolünde ünlü çift Aslıhan Güner ile Mert Kılıç’ı buluşturan Komutan Filmi 7 Ekim’de vizyona giriyor.

Bir dizi setinde aynı sette, aynı sahnede rol aldıktan sonra birbirini seven ve evlenen Aslıhan Güner ve Mert Kılıç çifti ünlü ve mutlu olan çiftlerin başında geliyor. Tam 9 yıldır mutlu bir evlilik yürüten ünlü çift son olarak birlikte rol aldıkları diziden yıllar sonra yeniden aynı sette buluştular. Mert Kılıç’ın senaryosunu yazdığı ve aynı zamanda yönetmenliğini de üstlendiği Komutan Filmi için aynı sahnede buluşan çift şimdide filmin vizyon tarihinin yaklaşmasıyla birlikte aynı heyecanı yaşıyorlar. Kılıç Yapım tarafından hazırlanan ve bir komutanın kurduğu özel bir timle sınır ötesinde şehit düşen askerlerin naaşını getirmek için canları pahasına verdiği mücadeleyi, sınır ötesinde yaşayan Türkmenlerin ve zulme uğrayanların yaşadıkları dramları anlatan Komutan Filminde birlikte rol alan ünlü çift filmi ve filmin çekimi sırasında yaşananları anlattılar.

Dublör Kullanmadı

Komutan filminde birlikte rol alan Aslıhan Güner ve Mert Kılıç 7 Ekim’de vizyona girecek olan ve şimdiden merakla beklenen Komutan Filmini anlattılar. Filmde bir Türkmen Kadın olan Züleyha’yı canlandıran Aslıhan Güner eşi Mert Kılıç için “Mert asker olmak için doğmuş birisi. Bu işe gönül verdi. 10 yıldır üzerinde çalıştığı bir proje bu. Mert benim eşim ama aynı zamanda da hocamdır. Dublör kullanmadan bütün sahnelerde kendi rol aldı” ifadelerini kullandı. Aslıhan Güner ayrıca filmde çocuğunu kaybeden bir anneyi canlandırdığını belirterek “ben evladını kaybetmiş anneyi canlandırırken, normal yaşantımda da çok büyük bir kaybım oldu. O sahneleri çektiğim sırada babamı kaybettim. O yüzden benim için hiç kolay olmadı. Acımı yüreğime gömerek oynamaya çalıştım” ifadelerini kullandı.

Biz Rekabete Hazırız

7 Ekim’de vizyona girecek ve aksiyon sahneleriyle dikkatleri çeken ve Türk askerinin sağ ya da şehit geride hiçbir ferdini bırakmayacağının hikayesini anlatan Komutan Filmi’nde Binbaşı Tuna Alkan karakterine hayat veren Mert Kılıç sinemalarda bu sezon güçlü yapımların olmasını değerlendirdi ve “bu bizler için olumsuz bir durum değil. Aksine bu yıl güzel filmlerin vizyona girecek olması bizleri sevindiriyor. Sinema sektörünün hak ettiği yerlere ulaşması için güzel projelerin beyazperdede olması gerekiyor. Biz rekabete her zaman hazırız” ifadelerini kullandı. Aslıhan Güner ve Mert Kılıç’ın başrolünü oynadığı Komutan Filmi 7 Ekim Cuma günü vizyona girecek.

01-10-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar