Aslında Özgürsün Dizisinin Tanıtımı Yayınlandı

Aslında Özgürsün Dizisinin Tanıtımı Yayınlandı
İnternet yayın platformu Gain’de yayınlanacak olan ve usta yazar Duygu Asena’nın aynı adlı romanından uyarlanan Aslında Özgürsün’ün ilk tanıtımı yayınlandı.

Yapımcılığını WitchCraft Film’in yaptığı ve ünlü yazar Duygu Asena’nın aynı adlı romanında dizi olarak uyarlanan Aslında Özgürsün dizisinin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Dijital yayın platformu Gain’de ekrana gelecek ve orijinal içerik olarak hazırlanan dizi uzun zamandan beri konuşuluyordu. Üzerinde titiz bir çalışma yapılan ve kadrosunda deniz Çakır gibi başarılı ve usta bir oyuncuyu bulunduran Aslında Özgürsün dizisinin yayınlanan ilk tanıtımı oldukça beğenildi. Senaryosu Ali Kemal Güven tarafından kaleme alınan dizi yine Ali Kemal Güven tarafından yönetiliyor. Kadınların sorunlarını anlatan ve farklı bir bakış açısıyla kadınların sorunlarına değinen Aslında Özgürsün dizisi çık yakında Gain’de ekrana gelecek. Dizide ünlü oyuncu Deniz Çakır Berna karakteriyle seyircilerin karşısına çıkacak.

Aslında Özgürsün Yakında!

WitchCraft Film tarafından hazırlanan ve Ali Kemal Güven tarafından yazılıp yönetilen internet yayın platformu Gain’in orijinal içerikli dizisi Aslında Özgürsün ünlü yazar Duygu Asena’nın romanından ekranlara uyarlanmış durumda. “Sen sensin. Devam et, ara, senliğini, mutluluğunu, özgürlüğünü ara. Güçlü olduğuna inan. Bizim durumumuzun çözümü bu, güçlü olduğuna inan” sözleriyle dikkatleri çeken Aslında Özgürsün’ün yayınlanan tanıtımı oldukça çarpıcı ve dikkat çekici. Dizide Berna ve belgin adında 40 yaşlarında iki kadının hikayesi anlatılıyor. Berna ve Belgin arkadaştırlar ve iki farklı çevrede iki farklı hayat yaşamaktadırlar. Çocukluktan itibaren arkadaş olan bu iki kadın farklı hayatlar yaşasalar da aynı sorunlarla yüzleşmek ve baş etmek zorundadırlar. Dizide bu iki kadından, güçlü, dediğim dedik, inatçı, aşka aşık ama hayatta sadece kendisine dayanan Berna’yı usta oyuncu Deniz çakır canlandırırken, hayatını iki çocuğuna ve eşine adamış, hayatının amacının bu olduğuna inanan ancak yeni tanıştığı özgür ruhlu bir adama aşık olan Belgin’e ise başarılı oyuncu Bade İşcil hayat veriyor.

Ünlü Oyuncular Bir Araya Geliyor

Geçtiğimiz günlerde sete çıkarak çekimlere başlayan dizi şimdiden seyirci tarafından merakla beklenmeye başlandı. Özellikle oyuncu kadrosuyla dikkatleri çeken dizide Deniz Çakır, Bade İşcil, Alican Yücesoy, Burak Yamantürek, Saygın Soysal, Berk Cankat, Ceren Taşçı, Sergen Deveci, Ecrin Bolkar, Perihan Savaş, Aslı İçözü, Nurhan Özenen ve Nükhet Duru gibi ünlü isimler yer alıyor. Ayrıca usta isim Zuhal Olcay dizide konuk oyuncu olarak yer alıyor.

17-04-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar