Yıldız de Bana İlk Bölümüyle Bu Akşam Ekranlarda

Yıldız de Bana İlk Bölümüyle Bu Akşam Ekranlarda
Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan ve Pastel Film imzalı yeni yarışma programı Yıldız de Bana bu akşam ilk bölümüyle ekranlara geliyor.

Televizyon seyircisi yeni bir yarışma programıyla daha tanışıyor. Ekranların ve özellikle prime time kuşağının dizi ve dramalardan geçilmez olduğu bu günlerde yeni başlayacak ve Kanal D ekranlarında yayınlanacak Yıldız de Bana adlı yarışma programı Cuma akşamları diziler arasında kendisine yer bulmaya ve reyting almaya çalışacak. Daha önce benzer formatların yayınlandığı ve seyircinin ilgisini çektiği yarışma programı Yıldız de Bana bu akşam (31 Mart Cuma) saat 20.00’da ilk bölümüyle Kanal D ekranında seyirciyle buluşacak. Jüri koltuğunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı ve sunuculuğunu ünlü oyuncu Tansel Öngel’in yaptığı Yıldız de Bana yarışmasının hazırlıkları uzun süredir yapılıyordu. Program birbirinden yetenekli gençleri dizi ve oyunculuk sektörüne kazandırmayı ve ekranlarda yeni yüzlerin yer almasını sağlamayı amaçlıyor.

Yıldız de Bana Vira Bismillah

Pastel Yapım tarafından uzun süredir hazırlıkları sürdürülen ve ünlü oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan tarafından projelendirilen yeni yarışma programı Yıldız de Bana bu akşam ilk bölümüyle ekranlara geliyor. Tansel Öngel’in sunuculuğunda saat 20.00’da ekrana gelecek ve ilk bölümüyle seyirci bulmaya çalışacak olan yapımda 9 kadın ve 9 erkek en iyi olabilmek için jüri önünde tüm yeteneklerini ve becerilerini sergileyecekler. En iyi olabilmek ve dizi ve oyuncu sektörüne girebilmek için ellerinden geleni yapacak olan adaylar elenmemek için çalışacak. Kanallarda yayınlanan güçlü ve reytingi yüksek diziler arasında kendisine yer bulmaya ve yayında kalmaya çalışacak olan Yıldız de Bana adlı yarışmanın benzer formatları daha önceden de değişik kanallarda yayınlanmış ve başarı sağlamıştı.

Ünlülerden Oluşan Jüri Masası

Öbür taraftan Pastel Film imzalı Yıldız de Bana yarışmasının jüri koltuğunda ise birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Hamdi Alkan’ın genel yönetmenliğinde hazırlanan yarışma programının jürileri arasında ünlü şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar, ünlü oyuncu Zafer Algöz ve yine ünlü oyuncu Büşra Pekin yer alıyor. Yarışmada 9 kadın ve 9 erkek aday bulunuyor. Ünlü oyuncu Tansel Öngel’in sunuculuğunu yaptığı Yıldız de Bana bu akşam saat 20.00’da ilk bölümüyle Kanal D ekranlarında seyirci karşısına çıkıyor.

31-03-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar