Aslışah Alkoçlar’dan Bebek Müjdesi

Aslışah Alkoçlar’dan Bebek Müjdesi
Geçtiğimiz aylarda nikah masasına oturan magazin dünyasının ünlü ismi Aslışah Alkoçlar ile işadamı Kaan Demirağ'ın bir bebek bekledikleri iddia edildi.

Magazin dünyası son dakika haberiyle sarsıldı. Magazin ve sosyal medya dünyasının ünlü isimlerinden biri olan ve geçtiğimiz aylarda evlenen Aslışah Alkoçlar ile Kaan Demirağ çiftinden müjdeli bir haber geldi. 5 Şubat’ta görkemli bir törenle dünya evine giren ve ardından Dubai’ye balayına giden ünlü çiftin bir bebekleri olacağı haberleri magazin basınında ve sosyal medyada bir anda gündem oldu. Uzun süreli bir balayının ardından dönüş yapan çiftle ilgili ortaya atılan bu haber henüz taraflarca doğrulanmasa da yalanlanmadı da. Evlendiği günden itibaren hamile olduğu iddiaları ile gündem olan ünlü güzel Aslışah Alkoçlar’ın dünyaya geleceği iddia edilen bebeğinin cinsiyetinin bile belli olduğu iddia edildi. Bir gazetede çıkan haberler magazin dünyasında hızla yayılırken gündem olmayı ve en çok konuşulan konuşlar arasına girmeyi de başardı.

Bebek Bekleniyor

Geçtiğimiz Şubat ayında işadamı Kaan Demirağ ile dünya evine giren ünlü isimlerden Aslışah Alkoçlar ile ilgili gündeme gelen haber bir anda gözleri bu çifte çevirdi. Türk Sinemasının başarılı oyuncularından biri olan Hülya Koçyiğit’in torunu olan ve ünlü isme benzetilen Aslışah Alkoçlar 5 Şubat’ta evlenmiş ve ardından da balayına çıkmıştı. Dubai’de balayı yapan çift balayından müjdeli bir haberle döndüler. Güzel ve ünlü isim Aslışah Alkoçlar’ın bir bebek beklediği iddiaları sosyal medya ve magazin basınında hızla yer alırken iddia en çok konuşulan konular arasında yer aldı. Henüz doğrulanmayan iddia çiftin evlendiklerinin ilk günlerinden itibaren iddia olarak konuşuluyordu. Beklenen bebeğin haberi her kesimde heyecan yaratırken bebeğin cinsiyetinin de belli olduğu iddia edildi.

Bir Erkek Bebek Bekleniyor

Aslışah Alkoçlar ve Kaan Demirağ çiftinin nikahlarının üzerinden yaklaşık 2 ay geçti ve çiftin bir bebekleri olacağı bugün basın yayın organlarında yer aldı. Çiftin balayı dönüşü bir bebek bekledikleri haberi gündemin ilk maddeleri arasında yer alırken beklenen bebeğin cinsiyetinin de belli olduğu iddia edildi. Hülya Koçyiğit’in torunu olan ve kendisine benzetilen Aslışah Alkoçlar ile Kaan Demirağ çiftinin dünyaya gelecek bebeklerinin cinsiyetinin erkek olduğu iddia edildi. Ne diyelim bizde ünlü çifti tebrik ediyor ve bebeklerini sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde kucaklarına almalarını temenni ediyoruz.

02-04-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar