Aslışah Alkoçlar ile Kaan Demirağ Evleniyor!

Aslışah Alkoçlar ile Kaan Demirağ Evleniyor!
Magazin dünyasının ünlü isimlerinden Aslışah Alkoçlar ile sevgilisi Kaan Demirağ Evlilik kararı aldı. Çift yeni yılın ilk aylarında nikah masasına oturacak.

Magazin basını ve sosyal medyada bugün şaşırtıcı bir haber gündem olmayı başardı. Daha önce Hakan Sabancı ile birlikte olan ve ve 4 yıl önce ayrılan Aslışah Alkoçlar ile İşadamı Kaan Demirağ evlenme kararı aldı. Sosyete ve magazin dünyasının ünlü isimlerinden Aslıhan Alkoçlar ile bir süredir birlikte olduğu işadamı Kaan Demirağ bu yılın ilk aylarından itibaren birlikte olmaya başlamışlardır. Çift bu birlikteliği evliliğe dönüştürmeye karar vererek geçtiğimiz günlerde evlenmeye karar vermiş ve nikah tarihini de 4 Mart 2021 olarak belirlemişlerdir. Ancak gelişen olaylar ve koronavirüsün etkisini göstermesini sebep gösteren çift evlilik tarihini öne almaya karar verdi. Evlenme kararını sosyal medya hesabından duyuran ünlü isim Aslışah Alkoçlar işe Kaan Demirağ nikah tarihi olarak 5 Şubat’ı seçti. Ünlü çift şimdiden hazırlıklara başlamış durumda. Nikahta sadece 30 kişinin davet edileceği de gelen bilgiler arasında. İşte Aslışah Alkoçlar ve Kaan Demirağ çiftinin evlilik haberinin detayları!

Şu İllet Virüsten Kurtulursak!

Önceki gün sevgilisi Kaan Demirağ’ın evlilik teklifine evet cevabı veren evlenme kararı alan Aslışah Alkoçlar evlilik kararını sosyal medya hesabından duyurdu. Anneannesi Hülya Koçyiğit’in gençlik yıllarına benzetilen Aslışah Alkoçlar ile Kaan Demirağ ilk olarak nikah tarihi olarak ilk kez birlikte olmaya başladıkları tarih de olan 4 Mart’ı belirlemişlerdi ancak daha sonra tarihi 5 Şubata alma kararı aldılar. Nikah tarihinde sadece 30 kişinin nikaha katılacağı belirtilirken bunun sebebi olarak pandemi süreci gösterildi. Ayrıca Aslışah Alkoçlar’ın babası Ender Alkoçlar’ın Uludağ’daki otelinde de bir düğün kutlaması yapma planlarının olduğu öğrenildi. Daha önce de Hakan Sabancı ile birlikte olan Aslışah Alkoçlar ve Hakan Sabancı çifti ayrılmışlardır. Bu ayrılığın sebebi olarak ünlü isim “baktık ki Hakan’la ilişkimiz ciddiye, evliliğe gidiyor. Yaşımız küçük olduğu için korktuk. Oturup ayrılma kararı aldık” açıklamasını yapmıştı.

Aslışah Alkoçlar Kimdir?

Sosyete ve magazin dünyasının ünlü isimlerinden Aslışah Alkoçlar 1993 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Aslışah Alkoçlar ilk orta ve lise eğitimlerinin ardından Londra’da ekonomi üzerine eğitim almıştır. Selim Soydan ve Hülya Koçyiğit’in torunu olan Aslışah Alkoçlar Eski Yeşilçam oyuncularından Gülşah Alkoçlar’ın kızıdır. 1993 doğumlu olan ünlü güzel Aslışah Alkoçlar işadamı Ender Alkoçlar’ın kızıdır.

08-12-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar