Baraj Dizisi’nden Final Kararı

Baraj Dizisi’nden Final Kararı
Fox Tv ekranlarında Salı akşamları ekrana gelen Baraj Dizisi ilke ilgili ortaya atılan final iddiaları sektöre bomba gibi düştü. Dizi 39. Bölümde final mi yapıyor?

Sezon sonu yaklaşırken televizyonlarda yayınlanan dizileri bir heyecandır sardı. Hangi yapımın devam edeceği, hangisinin final yapacağı merakla beklenirken final yapacakları da bir telaş sarmaya başladı. Bir dizinin hazırlanmasının kolay olmadığı bir ortamda final yapmak yerine yayınına devam etmenin daha garanti ve isabetli bir karar oldu düşünüldüğünde ekranda olan yapımların final yapmayı arzulamadıkları da bilinen bir gerçek. Ancak ne yazık ki reytinglerde belli bir oranı tutturamayan ve rakipleri karşısında kanalını ve yapımcısını zor duruma düşüren dizilerde ne yazık ki bu acıklı sonla tanışıyor. Tabi reyting kadar dizinin hikayesinin de bitmesi final yapmasında büyük etken Fox Tv ekranlarında geçen sezon sonlarında başlayan ve bu sezonda devam eden ve Türk Sinemasının başarılı filmlerinden biri olan Baraj Filminden uyarlanan Baraj Dizisinin final yapacağı iddiaları bir anda dizi sektörüne bomba gibi düştü.

Baraj Finale Doğru

Fox Tv ekranlarında Salı akşamları ekrana gelen ve Türk Sinemasının Baraj adlı filminden uyarlanan Baraj Dizisi hakkında ortaya atılan iddia bir anda dizi sektörünü karıştırdı. Dizinin bu sezon final yapacağı iddiaları bir anda seyirciyi derin bir hayal kırıklığına uğratırken dizinin 39. Bölümle birlikte final yapacağı iddia edildi. Son zamanlarda entrika, gerilim ve kavga odaklı giden hikayede dizinin bölümleri belli bir reyting ortalamasını yakalamıştı. Sezon başlarken düşen reytinginin son haftalarda toparlanmaya başlaması bile dizinin final yapmasını engelleyememiş gibi görünürken bu iddialar henüz yapımcı şirket ve kanal tarafından doğrulanmış değil. Ancak dizide hikaye olarak belli bir sıkışıklın yaşandığı da son haftalarda görünen bir gerçek.

39. Bölüm Final mi?

Ünlü oyuncular Türkan Şoray ve Tarık Akan’ın başrolünde oynadığı Baraj Filminden esinlenilerek diziye uyarlanan Baraj Dizisinde Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük ve Sumru Yavrucuk ile Gizem Karaca başrollerde yer alıyor. Dizi geçen sezon sonlarında başlarken bu sezon Salı akşamları ekrana geldi. Dizi son olarak 33. Bölümle ekrana gelirken 39. Bölümde final yapacağı öğrenildi. Dizinin son bölümlerde ise hikayesini toparlayacağı ve finale hazırlık yapacağı konuşuluyor. Ayrıca dizide başrol oynayan Feyyaz Duman’ın canlandırdığı Nazım karakterinin ise öleceği iddia ediliyor.

02-04-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar