Aslışah Alkoçlar ile Kaan Demirağ Evlendi

Aslışah Alkoçlar ile Kaan Demirağ Evlendi
Magazin dünyasının ünlü isimleri Aslışah Alkoçlar ile işadamı Kaan Demirağ bugün sade bir nikah töreniyle dünya evine girdi.

Magazin ve sosyete dünyasında bugün bir süredir beklenen bir evlilik töreni vardı. Magazin basınında ve sosyal medyada geniş yer bulan Aslışah Alkoçlar ve Kaan Demirağ çiftinin nikah törenleri bugün yapıldı ve çift dünya evine girdi. Uzun bir süredir birlikte olan ve son olarak 9 Ocak tarihinde nişanlanan çift bugün kısıtlı sayıda davetlinin hazır bulundu nikahla dünya evine girdi ve muratlarına erdi. Pandemi nedeniyle davetli sayısının az tutulduğu belirtilirken nikah töreninde çiftin oldukça mutlu oldukları gözlendi. Birbirinden güzel fotoğrafların paylaşıldığı nikah töreni sonrası sosyal medyada ve magazin basınında çiftle ilgili birçok haber yapıldı. Sevenlerinin ve takipçilerinin beğeni yağmuruna tuttukları çiftin oldukça heyecanlı ve mutlu oldukları belirtildi. İşte nikahtan detaylar ve çiftin mutlu anları.

Sosyete Dünyasında Nikah!

Türk Sinemasının usta oyuncularından Hülya Koçyiğit’in torunu olan Aslışah Alkoçlar yine Türk Sinemasının başarılı oyuncusu Gülşah Alkoçlar’ın kızıdır. Bir süredir iş adamı Kaan Demirağ ile aşk yaşayan ve son olarak 9 Ocak tarihinde yine pandemi nedeniyle sınırlı sayıdaki davetlinin huzurunda nişanlanan çift bugün dünya evine girdi. Pandemi nedeniyle davetli sayısının az tutulduğu nikah Beşiktaş’ta bulunan bir otelde gerçekleşti. Oldukça heyecanlı olan Aslışah Alkoçlar ile Kaan Demirağ çiftinin nikah töreni boyunca sevenleri yanından ayrılmazken nikah töreni magazin ve sosyal medyada oldukça geniş yer aldı. Daha önce Hakan sabancı ile birlikte olan ancak evliliğe hazır olmadığını gerekçe göstererek bu ilişkiyi bitiren Aslışah Alkoçlar daha sonra Kaan Demirağ ile birlikte olmaya başlamıştı. 1993 yılında İzmir’de dünyaya gelen Aslışah Alkoçlar ekonomi üzerine eğitim almıştır. Eşi Kaan Demirağ ise gıda sektöründe faaliyet gösteren bir ailenin oğludur ve 37 yaşındadır. Aile şirketinde yöneticilik yapmaktadır.

Kalbin Ömür Boyu Aşkla Çarpsın

Nikah töreninde hazır bulunanlardan Aslışah Alkoçlar’ın kardeşi ve Engin Altan Düzyatan ile evli olan Neslişah Alkoçlar kardeşinin sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak kardeşine mutluluklar diledi. Neslişah Alkoçlar paylaşımında “sen böyle peri kızı gibi süzülürken gün boyu aklımda döndü durdu hatıralar; çocukluğumuz, oyunlarımız… Sanki dün gibi… Can parçam, kalbin ömür boyu aşkla çarpsın, güzel yüzün mutlulukla, huzurla ve sevgiyle ışıldasın. Seni çok seviyorum” ifadelerini kullandı. Neslişah Alkoçlar’ın eşi başarılı oyuncu Engin Altan Düzyatan’da çifte mutluluklar dileyen bir paylaşımda bulundu.

06-02-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar