Ateş Kuşları ne zaman sezon finali yapacak?

Ateş Kuşları ne zaman sezon finali yapacak?
Atv ekranlarında yayınlanan ve bu sezon başlayan diziler arasında yer alan cuma akşamlarının sevilen dizisi Ateş kuşları ne zaman sezon arası verecek?

Bu sezon ortalarında yayın hayatına başlayan ve Bozdağ Film tarafından hazırlanan dram ve gençlik türündeki yeni dizilerden Ateş Kuşları Cuma akşamları Atv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Oldukça zorlu bir gün olan Cuma akşamlarında kendine has bir seyirci kitlesi oluşturmayı başaran ve aldığı reytinglerle ilk beş içinde yer alan başarılı diziye geçtiğimiz haftalarda ikinci sezon onayı verilmişti. Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem’in senaryosunu kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda değişiklikler sonunda 10. Bölümle birlikte Bülent İşbilen yer almaya başlamıştı. Sokak çocuklarının hikayesini anlatan ve bu yönüyle de sosyal sorumluluk projesi olarak da değerlendirilen dizinin sezon final tarihi ve bölümü belli oldu. Kanalların yaz aylarına hazırlandığı bu günlerde Ateş Kuşları da haziran ayının ikinci haftasında seyircisine veda ederek yaz arasına girecek.

 21. Bölümde Sezon Finali yapacak

Atv’nin sevilen dram türündeki dizilerinden biri olan Ateş Kuşları sezon finaline hazırlanıyor. Kadrosunda genç ve yetenekli isimlerin yer aldığı dizi kanalın sevilen yapımlarından biri olarak dikkatleri çekiyor. Her ne kadar aldığı reyting ortalama sıralarında olsa da sevilen ve özellikle sosyal medyada etkili olan dizilerden olan Ateş Kuşları alınan kararla 21. Bölümde sezon finali yapacak. Bir grup sokak çocuğunun hayatta kalmak için verdiği mücadeleyi anlatan ve bu çocukların dayanışmasını, yardımlaşmasını ele alan dizi özellikle dram türünde etkili oldu ve seyirci tarafından sevildi. Son olarak 14. bölümüyle ekrana gelen Ateş Kuşları böylece 16 Haziran Cuma akşamı yayınlanacak 21. Bölümüyle sezon arası verecek ve kanalın yeni sezonunda yeni bölümleriyle seyirciyle buluşmaya devam edecek.

Ateş Kuşları Künye

Atv ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan Ateş Kuşları Bozdağ Film tarafından hazırlanıyor. Yönetmen koltuğunda Bülent İşbilen’in (10. Bölüm +) yer aldığı ve senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem’in kaleme aldığı dizinin kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler arasında, İlayda Alişan, Hande Soral, Görkem Sevindik, Burak Tozkoparan, Serkan Ercan, Erdem Şanlı, Emir Çubukçu, Ahmet Saraçoğlu, Nizam Namidar ve Onat Bulut yer alıyor. 16 Haziran’da sezon arası verecek dizi eylül yayın dönemiyle birlikte yeniden ekranlarda olacak.

04-05-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar