Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir’in Boşanma tarihi belli oldu

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir’in Boşanma tarihi belli oldu
8 ay önce evlenen ve evliliklerinde sorunlar yaşayarak boşanmaya karar veren Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’un boşanma davasının görüleceği tarih belli oldu.

Magazin dünyasının en çok konuşulan konularından olan ve özellikle son zamanlarda hemen her gün gündemde yer alan haberlerin ilk sıralarında yer alan Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir çiftiyle ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Geçtiğimiz senenin ağustos ayında görkemli bir düğünle dünya evine giren ünlü çift aradan geçen yaklaşık 8 aylık süre zarfında evliliklerinde sorunlar yaşamaya başlamış ve bu sorunlar boşanma noktasına kadar gelmişti. Haklarında değişik iddialar dolaşan çift ortak bir açıklama yaparak evliliklerini yürütemediklerini belirtmişlerdi. Boşanma kararıyla birlikte evlerini de ayıran çift için mahkeme tarihi bekleniyordu. Anlaşmalı olarak boşanma davası açan çift için beklenen tarih verildi ve boşanma tarihi için geri sayım başladı.

8 Mayıs’ta Mahkeme var

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Oğuzhan Koç ile eşi oyuncu Demet Özdemir’in boşanma davasının görüleceği mahkeme tarihi belli odu. 8 aylık bir evliliğin ardından anlaşmalı olarak boşanmaya karar veren çiftin mahkeme tarihi 8 Mayıs Pazartesi olarak belirlendi. Çiftin sorunlarla karşılaşan ve ardından taraflarca ortaklaşa alınan kararla sonlandırılmasına karar verilen evliliklerinin 8 Mayıs 2023 Pazartesi günü Adalar Mahkemesi’nde saat 10.00’da görüleceği öğrenildi. Tarafların anlaşmalı boşanma yolunu seçtikleri ve birbirlerinden herhangi bir talepleri olmadığı öğrenilirken mahkemenin tek celsede boşanmaya karar vermesi bekleniyor.

Ne Açıklama Yaptılar?

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir geçtiğimiz yılın ağustos ayında dünya evine girmişlerdi. Görkemli bir düğünle evlenen çiftin ilk ayları mutlulukla geçerken zamanla evliliklerinde sorunlar yaşamaya başladıkları konuşulmaya başlandı. Son olarak haklarında değişik iddialar ortaya atılan çift boşanmaya karar verdi. Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir yaptıkları ortak açıklamada “evliliğimizi bir süredir yürütemediğimizi görüp sona erdirme kararı aldığımız doğrudur. Karşılıklı saygı ve anlayış çerçevesinde aldığımız bu kararın ailelerimizi ve büyüklerimizi de etkileyeceğini biliyor, onları üzmeden yıpratmadan bu süreci en hassas şekilde yürütmek için elimizden geleni yapıyoruz. Siz basın mensubu arkadaşlarımızın da bu sürece aynı hassasiyetle yaklaşmasını önemle rica ediyoruz” ifadelerini kullanmışlardı.  Ünlü oyuncu Demet Özdemir de daha sonra ilişkileriyle ilgili olarak “bir yere kadar en iyi şekilde götürmeye çalışıyorsun. Vakti bittiğinde vedalaşıyorsun. Her şey olması gerektiği zamanda olması gerektiği şekilde sonlanıyor” ifadelerini kullanmıştı.

04-05-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar