Ateş Kuşları’nın Sabit’i diziyi anlattı

Ateş Kuşları’nın Sabit’i diziyi anlattı
Atv ekranlarında her haafta Cuma akşamları ekrana gelen ve seyircinin de çok sevdiği Ateş Kuşları’nın sevilen karakteri Sabit’i canlandıran Emir Çubukçu diziyi anlattı.

Atv ekranlarında bu sezon başlayan ve cuma akşamları ekrana gelen dram türündeki dizi Ateş Kuşları Bozdağ Film tarafından hazırlanıyor. Bülent İşbilen’in yönetmen koltuğunda oturduğu ve Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem’in senaryosunu kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosunda İlayda Alişan, Hande Soral, Görkem Sevindik ve Burak Tozkoparan’ın yer aldığı dizide sevilen karakter Sabit karakterini genç ve başarılı oyuncu Emir Çubukçu canlandırıyor. Sokak çocuklarının hikayesini anlatan ve Cuma akşamlarının sevilen dizileri arasında yer alan Ateş Kuşları aldığı reytingle de kanalın sevilen yapımları arasında yer alıyor. Dizinin sevilen oyuncusu Emir Çubukçu diziyi ve canlandırdığı Sabit karakterinin özelliklerini anlattı.

Çok Duygulanıyor

Bozdağ Film tarafından hazırlanan ve Atv ekranlarında yayınlanan bu sezonun yeni dizilerinden Ateş Kuşları seyircinin sevdiği yapımlar arasında yer alıyor. Dizide Sabit karakterini canlandıran Emir Çubukçu canlandırdığı karakteri anlattı. Emir Çubukçu “hikayede ilk okuduğum anda beni en çok etkileyen ilişkilerin ve karakterin gerçeğe yakınlığıydı. Karakterler birer rol gibi değil insan gibi konuşuyor, insan gibi davranıyordu. Aynı zamanda sokak çocuklarının hikayesi ucu açık ve birçok anlamda derinleşerek ilerleyebilecek bir konuydu. Bütün bunların dışında oynayacağım rol böyle bir karakteri televizyonda ilk defa deneyecek olmam da beni cezbetti. Dizinin beni en çok etkileyen sahnesi ikinci bölümün sonundaki yangın ve Ateş Kuşları’nın o yangından kaçarken evlerine dönüp baktıkları sahne. Yayınlanmadan önce sette izlemiştik ve hepimizin çok etkilendiğini hatırlıyorum” ifadelerini kullandı.

Sabit Üstün Zekalı mı?

Başarılı oyuncu canlandırdığı Sabit karakterinin özelliklerine değinirken “Sabit için üstün yetenekli diyebilir miyiz bilmiyorum ama zihninin herkesten farklı çalıştığı çok açık. Benim açımdan özellikle böyle sahneleri oynamak daha da keyifli oluyor. Daha önce fark etmediğim yönlerini fark ediyorum Sabit’in. Gerçekten birbirimizi çok sevdik. Uzun ön hazırlık döneminde ve zorlu çalışma koşullarında bu çok önemli. Herkesin birbirine yardım ettiği, birbiriyle sohbet edebildiği gülüp eğlenebildiği bir set ortamımız var. Bu özellikle motive edici oluyor. Aramızda hep konuşuyoruz” ifadelerini kullandı. Genç oyuncu ayrıca dizinin seyircisinin de çok özel olduğunu belirtti. Ateş Kuşları her hafta Cuma akşamları Atv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

18-04-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar