Buçe Buse Kahraman Dava Açıyor

Buçe Buse Kahraman Dava Açıyor
Star Tv ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisinin sevilen oyuncusu Buse Buçe Kahraman kendisine hakaret eden seyircilere dava açmaya hazırlanıyor.

Bu sezon başlayan dizilerden biri olan ve OGM Pictures tarafından Star Tv için hazırlanan Yalı Çapkını Cuma akşamlarının reyting rekortmeni olarak dikkatleri çekiyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden televizyona uyarlanan dizi aldığı reytinglerle gün birinciliğini başka yapımlara kaptırmıyor. Özellikle son bölümlerde oldukça iyi sonuçlar alan dizi en büyük rakibi Kızılcık Şerbeti’nin de yokluğunda seyirci sayısını daha da artırmış görünüyor. Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Gülçin Santırcıoğlu, Şerif Sezer, Diren Polatoğulları ve Buçe Buse Kahraman’ın rol aldığı dizinin güzel oyuncularından Buçe Buse Kahraman dizide Pelin Yılmaz karakterine hayat veriyor. Genç oyuncu dizi başladığından beri dizide canlandırdığı karakterle gerçek hayattaki Buçe Buse Kahraman’ı karıştıran pek çok takipçisinden olumsuz tepkiler alıyor. Güzel oyuncu bunun önüne geçmek için radikal bir karar aldı.

Mahkemeye Gidiyor

Star Tv ekranlarında cuma akşamları seyirciyle buluşan Yalı Çapkını dizisinin Pelin’i Buçe Buse Kahraman dizide canlandırdığı karakterle gerçek hayattaki Buçe Buse Kahraman’ın karıştırıldığını belirterek kişilik haklarına saldıran seyirciler için mahkemeye gitmeye hazırlanıyor. Ünlü isim bunun için ilk adımı attı ve bu tür davalara bakan ve ünlülerin avukatlığını yapan Eda Salman ve Mustafa Zorbozan ile bir araya geldi. Avukatlar ile buluşan Buçe Buse Kahraman dizi başladığından beri dizi ile gerçek hayatı birbirine karıştıran bir grup fanın yoğun taciz ve hakaretlerine maruz kalıyor. Genç oyuncu kişilik haklarına zarar veren ve saldıran bu fanlar için mahkemeye gitmeye karar verdi. Birçok ünlü ismin de davalarına bakan avukatlar ile buluşan Buçe Buse Kahraman yüzlerce hesaba dava açmaya hazırlanıyor.

Buçe Buse Kahraman Kimdir?

Dizilerin ve sinema filmlerinin sevilen genç oyuncularından olan ve şu sıralar Yalı Çapkını dizisinde rol alan Buçe Buse Kahraman 1996 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Ege Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümünden mezun olan Buçe Buse Kahraman daha sonra dizi ve filmlerde rol almaya başlamıştır. Oyuncu bugüne kadar pek çok yapımda yer almıştır. Buçe Buse Kahraman’ın rol aldığı yapımlar arasında, Ben Gri, Yalı Çapkını, Baş Belası, Uyanı: Büyük Selçuklu, Yasak Elma, Çarpışma ve Kötü Çocuk yer almaktadır.

18-04-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar