Ateşböceği yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Ateşböceği yeni bölüm fragmanı yayınlandı
Star Tv ekranlarının başarılı dizisi Ateşböceği yeni bölüm fragmanı yayınlanlandı. Peki Ateşböceği dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacak? Aslı ile Barış'ın yakınlaşması her geçen gün aşklarına aşk katıyor.

Star Tv ekranlarının başarılı dizisi Ateşböceği her geçen bölüm daha da heyecan yaratarak yayınlanmaya devam ediyor. Dizide geçen haftaki bölüm ikilinin birbirilerine yakınlaşmaları izleyenleri oldukça heyecanlandırdı. Peki bu hafta neler yaşanacak? Aslı ile Barış aşklarını birbirilerine açık açık ifade edebilecekler mi? İşte Ateşböceği dizisi yeni bölüm ile ilgili tüm ayrıntılar.

Aslı'ya bir türlü gerçeği söyleyemeyen Barış, bu ağır yükün altında kalır. Kuzeni ile Aslı'nın arasında kalan Barış, artık bir seçim yapmak zorundadır. Aslı'yı işten kovduğunu ifade eden Barış, açıklama olarak 'Aslı'ya aşığım' diye itiraf ediyor. 

Dizinin yarın akşam (17 Ağustos perşembe) yayınlanacak yeni bölümünün 2. fragmanı yayınlandı. Fragman da Aslı ve Barış’ı zor günler beklediğinin göstergesi.

Ateş Böceği dizisinde üzücü gelişme

Yaz dönemi dizilerinden Ateş Böceği dizisinde beklenmedik gelişmeler yaşandı. İlk bölümünde itibaren beğenilerek takip edilen Ateş Böceği dizisinin reyting sıralamasında bu hafta gerilediğini görüyoruz. Başrollerinde Seçkin Özdemir ile Nilay Deniz'in bulunduğu yaz sezonu dizisi Ateş Böceği, ilk bölümlerinden itibaren reytinglerde ilk sıralarda yer alıyordu.

13 Temmuz'da gerçekleşen Ostersunds-Galatasaray UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasından dolayı reyting sıralamaları değişiklik gösterdi. Reyting sonuçlarında 1. sırada Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Ostersunds-Galatasaray UEFA Avrupa Ligi' karşılaşması, 2. sırada Atv ekranlarındaki 'Kanatsız Kuşlar'dizisi, 3. sırada ise Star Tv ekranlarında yayınlanan 'Ateşböceği' dizisi yer aldı.

16-08-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar