Atv'den flaş açıklama! Necati Şaşmaz, EDHO'ya katılacak mı?

Atv'den flaş açıklama! Necati Şaşmaz, EDHO'ya katılacak mı?
Adı sık sık Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle anılan Necati Şaşmaz ile ilgili en net açıklama EDHO ekibinden geldi. Yoksa Necati Şaşmaz diziye katıldı mı?

Polat Alemdar karakteriyle zihinlere kazınan Necati Şaşmaz le ilgili Atv'den flaş açıklama geldi. Hayranları soruyor, Necati Şaşmaz EDHO'ya katılacak mı? Son günlerde magazin gündemini meşgul eden konu ile ilgili beklenen açıklama nihayet geldi. Şimdi detaylar

Atv'den flaş açıklama! Necati Şaşmaz, EDHO'ya katılacak mı?

Son günlerde gündemi hareketlendiren iddia nihayet en yetkili birimlerce açıklığa kavuşturuldu. Adı sık sık Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle anılan Necati Şaşmaz ile ilgili en net açıklama EDHO ekibinden geldi. Son günlerde fanları Polat Alemdar rolüyle tanınan Necati Şaşmaz'ın ekibe katılacağı iddialarını sosyal medyada yoğun bir şekilde dillendiriyordu.

İşte beklenen o açıklama!

Her şey Milliyet gazetesinden Ali Eyüboğlu'nun, "Necati Şaşmaz, 'EDHO'da mı?" başlıklı yazısıyla başladı. Yazıyı okuyan Fanları, Necati Şaşmaz ile EDHO başrol oyuncusu Oktay Kaynarca’nın Kurtlar Vadisi’ndeki mükemmel birlikteliğini Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde de görmek istediklerini belirtti. Bu beklentiyi yazısında dile getiren Ali Eyüpoğlu köşe yazısında şöyle yazdı. “ Kurtlar Vadisi’nde canlandırdığı 'Polat Alemdar' rolüyle ünlenen Necati Şaşmaz’ın, 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' (EDHO) dizisiyle ekranlara döneceğine dair haberler var. Bu haberin doğru olup olmadığından önce Necati Şaşmaz’ın niye bu diziyle gündeme geldiğine açıklık getireyim.”

İki dizinin benzer yönleri çok!

Ali Eyüpoğlu yazısında beklentiyi şöyle açıkladı. “ EDHO, ‘Kurtlar Vadisi’ ekibinin çektiği bir dizi. ‘EDHO’ başladığında yapımcısı ve senaristi olan Raci Şaşmaz’la Necati Şaşmaz, kavgalıydı, ama zamanla abi-kardeş barıştı. Üçüncüsü, konu ve tarz olarak iki dizinin benzer yönleri çok.”

Bu yazı üzerine Necati Şaşmaz’ı ‘Kurtlar Vadisi’ ekibinin yazıp, çektiği ‘EDHO’da görmek isteyen Polat Alemdar fanları, sosyal medyayı adeta bombardımana tutarak ‘dilek ve temenniler’ kısmını kısa sürede mutasyona uğrattı. Olay bir anda internette yayıldı. Birçok haber sitesi, ‘Kurtlar Vadisi’nin Polat Alemdar’ı EDHO’ya katılıyor mu?’ diye haber yaptı. Hal böyle olunca ATV’de yayınlanan EDHO ekibi bir açıklama lüzumu duydu. İşte o açıklama: “Fanların istediği bir şey bu. ‘Polat Alemdar’ın ‘EDHO’ya katılmasını istiyorlar. Sosyal medya kaynaklı bu haberlerin bizimle ilgisi yok ve doğru da değil. Şimdilik böyle bir konu da gündemde değil.”

Canlitv platformu olarak konunun takipçisi olacağız.

02-11-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar