ATV'nin yeni dizisinin adı belli oldu: Aşk Peşinde

ATV'nin yeni dizisinin adı belli oldu: Aşk Peşinde
Atv ekranlarında yaz döneminde ekranlara gelmesi planlanan bir diğer dizi de Aşk Peşinde. Yeni yaz dizisi bir Karadeniz dizisi olacak. Oyuncu kadrosu ve konusuyla izleyiciden tam not alması beklenen dizi ağustos ayında yayınlanmaya başlayacak.

Metin Balekoğlu’nun çekeceği dizide,  İçimdeki Fırtına dizisinde tanıdığımız Yusuf Çim ve Show tv ekranlarında yayınlanan İlişki Durumu Karışık dizisiyle tanınan Seren Şirince başrolleri paylaşacak. Aşk Peşinde dizisinin çekimlerinin temmuz ayında başlayıp ağustos ayında ise yayın hayatına giriş yapması planlanıyor.
Aşk Peşinde Dizisi Konusu
Aşk Peşinde dizisinde Ozan karakterini canlandıracak olan Yusuf Çim uslanmaz bir aşığı canlandıracak. Şıpsevdi Ozan önüne gelen her kıza aşık olurken başını da sürekli belaya sokacak. Ozan’ın devirdiği çamlar boyunu aşınca ailesi onu memleketlerine yani halasının bulunduğu köye gönderecek.  Ancak yaramaz Ozan köyde de rahat durmayıp burada da Güllü’ye aşık olacak.
Aşk Peşinde dizisi nerede çekilecek?
Aşk Peşinde dizisinin Karadeniz sahneleri Safranbolu’da, şehir çekimleri ise İstanbul’da yapılacak.
Aşk Peşinde dizisi oyuncuları
Yusuf Çim
Oyuncu 26 Eylül 1991 İstanbul doğumludur.  Genç oyuncu türk pop şarkıcısı ve mankendir. 2011 yılında katıldığı Best Model Of Turkey yarışmasında 1. olmuştur. 3 çocuklu bir ailenin 3.çocuğudur. İstanbul Arel Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümü mezunudur. Kumral saçlı ve 1.88 boyundadır. Çilek Kokusu dizisindeki performansıyla özellikle genç kızların beğenisinin kazanmıştır.
Seren Şirince
1 Ocak 1988 İstanbul doğumludur. Oyuncu ilk dizi deneyimine Aşk Emek İster ile başlamıştır. Güzel oyuncu 1.60 boyunda ve 55 kilodur. Kahverengi saçlı ve göz kahverengi gözlüdür. Seren Şirince oğlak burcudur. İlişki Durumu Karışık dizisinde Ayşegül karakteri ile ünlenmiş, yıldızı parlamış her kesimden izleyicinin beğenisinin kazanmıştır.

08-07-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar