Avlu dizisine iki yeni oyuncu katılıyor!

Avlu dizisine iki yeni oyuncu katılıyor!
Star TV'nin sevilen dizisi Avlu'ya sürpriz iki isim katılıyor. Kenan Ece'nin ayrılmasının ardından kadroya eklenen Ertan Saban ile birlikte bakın hangi oyuncular diziye katılıyor

Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Limon Film imzalı dizi Avlu 2. sezonuyla hız kesmeden yayın hayatına devam ediyor. 2018 Mart ayında başlayan ve geçtiğimiz haftalarda bir yaşına giren dizi çok yakında sezon finali yapacak. Koca bir ömrü dört duvar ve bir avlu içinde geçiren kadınların birbirlerinden farklı hikayelerini konu alan diziden ayrılan oyuncular olduğu gibi kadroya yeni isimlerde ekleniyor.

Yakın zamanda Ushan Çakır, Sema Şimşek ve Ayten Uncuoğlu gibi isimlerin eklendiği dizide Murat karakterine hayat veren oyuncu Kenan Ece karakterinin ölmesi üzerine diziden ayrılacak ve Deniz-Murat ilişkisi sonlanacaktır. Bunun üstüne başarılı oyuncu Ertan Saban, Deniz'in (Demet Evgar) gençlik aşkı Oğuz Okan'ı oynamak üzere dizi kadrosuna dahil olmuştur. Dizinin 38.bölümüyle izleyiciyle buluşacak olan Saban'ın ardından Deniz ve Oğuz Okan'ın gençlik hallerini canlandırmak üzere iki yeni oyuncu daha kadroya eklenmiştir.

İŞTE AVLU DİZİSİNE KATILAN YENİ OYUNCULAR

Avlu'da Deniz ve Oğuz Okan'ın geçmişine dair hatıralarda izleyeceğimiz oyuncular açıklandı. Ertan Saban'ın gençlik halini canlandıracak oyuncu Erdem Şanlı iken Demet Evgar'ın gençliğini Begüm Tabak oynayacaktır.

Avlu dizisinin yeni yüzleri Begüm Tabak ve Erdem Şanlı'yı kısaca tanıyalım.

BEGÜM TABAK KİMDİR?

Begüm Tabak 17 mayıs 1994 yılında Balıkesir'de doğmuştur. Çocukluğunu Çanakkale'de geçirmiş Çanakkale Güzel Sanatlar Lisesi Resim bölümünden mezun olmuştur. Hali hazırda  Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Moda ve Tasarım Bölümünde okumaktadır. 

ERDEM ŞANLI KİMDİR?

Genç oyuncu Erdem Şanlı 23 yaşındadır. Ünal Silver ve Barış Yıldız gibi tecrübeli isimlerden oyunculuk eğitimi almıştır. Daha önce Kanal D ekranlarında yer alan başrollerinde Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'in olduğu Vatanım Sensin dizisinde oynayarak ilk deneyimini yaşamıştır.

11-04-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar