Avlu dizisinin yeni sezondaki adresi belli oldu!

Avlu dizisinin yeni sezondaki adresi belli oldu!
Star TV ekranlarında başarılı geçen iki sezonun ardından sezon finali yapan Avlu dizisi yeni sezonda nerede yayınlanacak? Başrol oyuncusu dizinin yeni adresini açıkladı!

Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Limon Film imzalı dizi Avlu geçtiğimiz ay sezon finali yaptı. Özlem Havuzlu ve Ahmet Köseoğlu ikilisinin Avlu kadınlarının hikayesini kaleme aldığı diziyi üç isim yönetiyor; Yüksel Aksu, Hülya Gezer ve Şafak Bal. 2018 Mart ayında başlayan ve 2 sezondur izleyiciyi ekrana kilitleyen dizi Star TV'de ekranlara geliyordu. Yeni sezonda da devam edeceği duyrulan dizinin başka bir platformda 3.sezon hazırlıklarına başlayacağı öğrenildi. Peki cezaevinde yaşayan kadınların birbirinden derin yaşam öykülerini konu alan dizi yeni sezonda nerede yayınlanacak?

Star TV'nin sezon sonuna yaklaşırken Avlu için final yapma kararı almasının ardından dizinin başka bir kanal veya platformda devam edeceği haberleri yapılmıştı. BluTV ve Netflix gibi dijital platformlar Avlu dizisi için bir seçenek olurken seyirci 3.sezonu merakla bekliyordu. Şimdi ise Avlu'nun yeni adresi belli oldu!

AVLU NETFLİX'E Mİ TRANSFER OLUYOR?

Avlu dizisinin yeni sezondaki adresi belli oldu. Avlu kadınlarından Deniz karakterine hayat veren başrol oyuncusu Demet Evgar açıkladı. Başarılı oyuncu Evgar; "Dizimiz Netflix Original'a satıldı. Netflix tarihinde bir ilk aslında. Baştan itibaren yapımında bulunmadığı bir işi Netflix Original olarak almıyor, Netflix olarak alıyor. O yüzden çok gurur duyuyorum" ifadesini kullanarak Avlu'nun Netflix isimli dijital yayın platformunda seyircisiyle buluşacağını netleştirmiş oldu. 

AVLU DİZİSİ KONUSU

Avlu, yılların sağır kaldığı adaletini kendisi sağlamaya çalışmış bir kadın olan Deniz'in (Demet Evgar) ceza evine girişini konu alıyor. “Avlu” özgürlüğünden vazgeçmek zorunda kalan bu kadınların 3.sayfa haberlere yansımayan, mutsuzluğun acı ile yarıştığı Karakuyu’da kendi düzen ve kendi hukuklarına karşı verdikleri yaşam mücadelesini anlatıyor. 

SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Deniz, yarım kalan hesaplarını kapatmadan firar etmek niyetinde değildir. El değiştiren isyan içeride de dışarıda da tüm dengeleri alt üst eder. Deniz bir arbede esnasında hayatı boyunca hafızasından silemeyeceği bir manzara ile karşı karşıya kalır. Öyle ki yaşanan bu olay ona kendine verdiği sözleri dahi bir an bile düşünmeden çiğnetecektir. 

12-06-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar