Koronavirüs Kırmızı Oda'da: 14 kişi korona oldu

Koronavirüs Kırmızı Oda'da: 14 kişi korona oldu
Ekranların en çok izlenen yapımlarından Kırmızı Oda setinde koronavirüs şoku yaşanıyor. Kırmızı Oda dizisi ekibinden 14 kişi koronavirüse yakalandı.

Sevilen dizi Kırmızı Oda setinde görülen koronavirüs vakaları paniğe sebep oldu. Binnur Kaya'nın başrolde olduğu Kırmızı Oda setinde ekipten birçok kişinin koronavirüs testi pozitif çıktı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre virüs şoku yaşanan sette, son bölümlerde diziye katılan tecrübeli oyuncu Ayta Sözeri'nin de testi önce pozitif çıktı. Ayta Sözeri'ye yapılan ikinci testte ise sonucun negatif çıktığı öğrenildi. Kırmızı Oda ekibinde koronavirüse yakalanan çalışan sayısının ise 14'e yükseldiği setten gelen haberler arasında.

Kırmızı Oda dizisinde koronavirüs paniği

Tv8'de yayınlanan Gülseren Budayıcıoğlu'nun yaşanmış hikayeleri anlattığı Madalyonun İçi isimli kitabından uyarlanan Kırmızı Oda dizisi 2 sezondur ilgiyle izleniyor. Bir psikoloğu canlandıran Binnur Kaya ve hikayelere göre değişen oyuncu kadrosuyla Kırmızı Oda başarılı bir sezon geçiriyor. Fakat son günlerde artan koronavirüs vakaları Kırmızı Oda ekibini de vurdu. Yoğun çalışma saatleri olan ve kalabalık ekiplerle çalışılan dizi setlerinden sık sık salgın haberleri geliyordu. Kırmızı Oda dizi ekibinden de 14 kişinin testinin pozitif çıktığı iddia edildi. OGM Picture imzası taşıyan Kırmızı Oda dizisinde Ali Balcı ve Başak Soysal'ın yönettiği ikinci ekipte virüs yayıldı. Ekipten birçok kişi koronavirüse yakalandı.  

Kırmızı Oda'da koronavirüs şoku

Sezonun başarılı yapımlarından olan Kırmızı Oda Melek Seven ve Deniz Gürlek tarafından yazılıyor. Yaşanmış psikolojik olayların ekrana taşındığı dizide birçok güçlü oyuncu konuk oyuncu olarak yer aldı. Bir klinikteki kırmızı odasında hastalarıyla ilgilenen 'Doktor Hanım' çok sevildi ve dizi 2 sezondur dikkat çeken bir yapım olmayı başardı. Kırmızı Oda yeni sezon da Eylül ayında yayına başlamıştı. Farklı ve çarpıcı hikayelerin anlatıldığı Kırmızı Oda dizisinde son dönemlerde yer alan isimlerden biri de Ayta Sözeri oldu. Ayta Sözeri Kırmızı Oda'da Keklik karakterini canlandırıyordu. Koronavirüsle ilgili gelen haberlere göre Sözeri'nin de testi önce pozitif çıktı. Yapılan ikinci sette ise oyuncunun testinin negatif olduğu görüldü.

21-10-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar