Ay Yapım'ın "Aile" Dizi Kadrosu Şekilleniyor

Ay Yapım'ın
Daha önce de beraber çalıştığı Ay Yapım ‘ın teklifini kabul eden yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ‘un parnerinin Özge Özpirinçci olacağı konuşuluyordu

2005 yılında Kerem Çatay’ın kurduğu Ay Yapım şimdiye kadar Üç Kuruş, Çukur, İçerde, Baba Yargı gibi pek çok başarılı olmuş diziye imzasını attı. Şimdi yine bir mafya dizisi için düğmeye bastı.

 Show TV’de yayınlanacak “Aile” dizisinin senaryosunu Hakan Bonoma kaleme alıyor.

Oyuncu kadrosu genişliyor

Daha önce de beraber çalıştığı Ay Yapım ‘ın teklifini kabul eden yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ‘un parnerinin Özge Özpirinçci olacağı konuşuluyordu. Fakat Ay Yapım’ın Özge Özpirinçci’ yi değil de Serenay Sarıkaya ‘ya teklif götürdüğü ve Sarıkaya’nın teklifi kabul ettiği  biliniyor. Oyuncu kadrosunu daha da güçlendirmek isteyen Ay yapım en son Levent Ülgen ve Ushan Çakır ‘ı da kadroya dahil etti. Canan Ergüder ile görüşmeler sürüyor.

Sopranos dizisinden uyarlanan Aile dizisi çekimleri gelecek hafta başlayacak. Mafyatik bir dizi olacağı belli olan Aile dizisinde  Kıvanç Tatlıtuğ, Aslan , Serenay Sarıkaya ise Devin  isimli karaktere  can verecek.

Oldukça sorunlu, kalabalık ve derin ilşkileri bir ailesi olan Aslan, ata yadigarı bir gece kulübünü işletmektedir. Bu büyük aileyi tedavi edecek olan psikolog Devin ile karşılaşan Aslan büyük sınavlardan geçecektir.

Kıvanç Tatlıtuğ Kimdir ?

Kıvanç Tatlıtuğ (27 Ekim 1983, Adana), Türk oyuncu ve eski manken.
Edirneli bir anne ile Boşnak kökenli Adanalı bir babadan dünyaya gelmiştir. 2002 yılında Best Model of Turkey ve ardından da Best Model of the World seçildi.
İlk olarak Gümüş adlı dizide canlandırdığı Mehmet karakterini canlandıran Tatlıtuğ, ardından Menekşe ile Halil adlı dizide Halil karakterini canlandırmıştır. Ardından Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı romanından uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisinde oynamıştır. Behlül karakterini canlandırdığı dizide, başrolü Beren Saat ile paylaştı.
2010'da 4 bölümlük konuk oyuncu olarak Ezel dizisinde oynadı ve bu dizide Sekiz karakterini canlandırdı.2011-2013 yılları arasında ise Kuzey Güney adlı dizide Kuzey rolünü oynamıştır. Son olarak Kurt Seyit ve Şura dizisinde, Farah Zeynep Abdullah ile baş rolü paylaşmıştır.
Adana'dayken “Fiskobirlik”, “Güney Sanayi”, “Çukurova Kulübü”, “Devlet Su İşleri” ve “Tarsus Amerikan Kulübü” gibi kulüplerde basketbol oynadı. Ülkerspor'dan teklif gelmesiyle 2 yıl orada oynadı. Ardından 1 yıl Beşiktaş, 1 yıl da Fenerbahçe'de oynadı. Tekrar Beşiktaş'a dönen Tatlıtuğ'un antrenman sırasında sakatlanmasının ardından basketbol kariyeri son bulmuş oldu.
Mankenlik kariyerini başlatan, annesinin bir marketin camında gördüğü mankenlik ilanıyla olmuştur. Oğlunun bir fotoğrafını şirkete göndermesiyle, Tatlıtuğ mankenliğe adım atmış olur. Bu mesleği beğenmesiyle ardından gelen teklifleri de değerlendirmiş ve profesyonel anlamda manken olmuştur.
Fransız mankenlik ajansı Success'ten gelen teklifle Paris'e yerleşti ve 1,5 yıl orada yaşadı. Oyunculuk yapmak için Türkiye'ye döndü. Okan Bayülgen'den ve Devlet Tiyatrosu oyuncusu Laçin Ceylan'dan oyunculuk eğitimi aldı.
Oyunculuğa ilk adımını 2005 yılında, Gümüş dizisiyle attı. Songül Öden ile başrolü paylaştı.
Oyuncu eylül 2016'da, Star TV'de yayınlanan ve yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği Cesur ve Güzel adlı dizi ile, 2 yıl aradan sonra oyunculuğa devam etmiştir.

Filmografi


2007 Amerikalılar Karadeniz'de 2 Muzaffer
2010 Oyuncak Hikayesi 3 Ken Seslendirme
2013 Kelebeğin Rüyası Muzaffer Tayyip Uslu En İyi Erkek Oyuncu

Televizyon


2005-2007 Gümüş Mehmet Şadoğlu
2007-2008 Menekşe ile Halil Halil Tuğlu
2008-2010 Aşk-ı Memnu Behlül Haznedar
2011-2013 Kuzey Güney Kuzey Tekinoğlu
2014 Kurt Seyit ve Şura Kurt Seyit
2016-2017 Cesur ve Güzel Cesur Alemdaroğlu
2006 Acemi Cadı Bir bölüm
2010 Ezel Sekiz / Ramiz Karaeski

25-12-2022
Yazar Hakkında
Yorumlar