Aylin Aslım 45 yaşında anne oldu

Aylin Aslım 45 yaşında anne oldu
Ünlü Rock sanatçısı Aylin Aslım 45 yaşında anne oldu. Şarkılarıyla bir döneme damga vuran Aylin Aslım hamilelik ve annelik serüvenini anlattı.

Kendisine sakin bir hayat kuran ünlü Rock'n roll sanatçısı Aylin Aslım annelik heyecanı yaşıyor. 'Senin Gibi', 'Aşk Geri Gelir' ve 'Ben Kalender Meşrebim' gibi şarkılarıyla bilinen Aylin Aslım bir süredir Kaş'ta yaşıyordu. Kendisi gibi müzisyen olan Utku Vargı ile evlenen Aylin Aslım planlamadan hamile kalmış ve bunu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmıştı. Orman adını verdikleri bebeklerini kucağına alan Aylim Aslım annelikle ilgili duygularını anlattı. Diken'den Zeynep Güvenünlü'ye konuşan Aylin Aslım, "Deli işi bu, bildiğin deli işi. Karnından bir insan çıkartmak, onu hayatta tutmak, sütünle beslemek" dedi.

Aylin Aslım'ın annelik heyecanı

Ünlü sanatçı Aylin Aslım annelik heyecanı yaşıyor. Hiç beklemediği ve planlamadığı bir zamanda anne olan Aylim Aslım duygularını paylaştı. Annelikle ilgili 'Hala rüyada gibiyim' diyen Aylin Aslım, "Deli işi bu, bildiğin deli işi. Karnından bir insan çıkartmak, onu hayatta tutmak, sütünle beslemek. Ama ne güzelmiş, ne bambaşkaymış. Hâlâ rüyada gibiyim. Hamilelikte geldi bu rüya hissi, bir daha da gitmedi" ifadelerini kullandı. Aylin Aslım 45 yaşında anne olmasının heyecanından da bahsetti;

"Herkesin çocuğu kendine mucize gibi gelir eminim, ama benimki gerçekten biyolojik olarak mucize bebek bence. 44’ü yarılamıştım hamile olduğumu öğrendiğimde. 30’ların sonu ve 40 civarı çocuk istemiştim ben de, ama sonra yavaş yavaş geçti biliyor musun? Hatta işin en garibi, Utku’yla tanıştığımızda artık istemediğimden emin olduğum, olsa beni mutsuz edeceğini düşündüğüm bir fikir haline gelmişti çocuklu hayat. Aylarca “Neden çocuk yapmamalıyız” diye kafasını ütüledim Utku’nun, inanılmaz bir olay. O kadar “Nasıl olsa artık olmaz” umursamazlığındaydım ki öğrendiğimde yaşadığım şoku epey atlatamadım. Bir tam gün ne hissettiğimi tam anlayamayıp söyleyemedim mesela Utku’ya. Pandemide yaz aylarında açık hava konserlerine izin çıkmıştı ve iki Bodrum bir İstanbul konseri için biz arabayla Antalya’dan bir mini turne yapıp dönmüştük, hiç tabii haberimiz yok hamilelikten, gayet rock’n roll bir uzun yol macerasından sonra şaştık kaldık bu olaya. Kendiliğinden oldu yani, gelmek istedi Orman ısrarla!"

Aylin Aslım: Utku'yla pandemide tanıştık

Bebeklerinin adını Orman koyan Aylin Aslım bu ismi vermelerinin nedeni de  açıkladı. Aylin Aslım, "Biz kimsede duymadık, ama daha sonra iki ayrı yerden duyduk, birinin babası ziraat, diğerinin de orman mühendisiymiş. Biz Utku’yla pandeminin ilk aylarında bir ormanda tanıştık. O ormanda tek başıma geçirdiğim vakit de hayatım boyunca hatırlayacağım güzellikteydi, eşsizdi. Öyle büyülü bir zamandı ki ikimiz de isim konuşmaya başlar başlamaz ‘Orman’ dedik. Fazla düşünmedik ve tereddüt etmedik hiç" açıklamasında bulundu.

17-05-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar