Yasak Elma'da şok ayrılık

Yasak Elma'da şok ayrılık
Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma'da sevilen karakterlerden birinin ayrılık şoku yaşanıyor. Sezon finaline giren Yasak Elma'da yeni sezonda o oyuncu kadroda yer almayacak.

Ender, Yıldız ve Şahika'nın entrikalarıyla ekrana gelen Yasak Elma sezon finali yaptı. Uzun süredir ekranda olan Yasak Elma yeni sezonda da yayında olacak. Fox Tv'nin fenomenleşen dizisi sürekli değişen kadrosuyla gündeme gelse de başarısını sürdürdü. Sık sık Yasak Elma final yapacak söylentileri ortaya çıksa da Yasak Elma ekibi yeni sezonda da çalışmaya devam edecek. Yasak Elma geçen haftalarda merak uyandıran bir sahneyle sezon finali yapmıştı. Başarılı oyuncu Nesrin Cavadzade (Şahika) ise sezon finali öncesinde diziye veda eden oyunculardan biri oldu. Şahika'dan sonra Zehra karakterini canlandıran Şafak Pekdemir'in de diziden ayrılacağı iddia edildi. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Yasak Elma'nın sevilen karakterinden biri olan Zehra diziye veda ediyor.

Yasak Elma yeni sezonda o karakter olmayacak

Fox Tv'nin Medyapım imzalı dizisi Yasak Elma Eylül ayında 5. Sezonu ile ekranda olmaya devam edecek. Yasak Elma 5. Sezonun yeni sürprizlerle başlaması bekleniyor. Yasak Elma son bölümde herkes evdeyken yaşanan patlama sahnesi ise yürekleri ağıza getirmişti. Yeni sezon için seyirciyi meraklandıran sahne sonrası Zehra'nın diziye veda edeceği öğrenildi. Yasak Elma'nın sevilen karakteri Zehra'nın vedası Yasak Elma hayranlarını üzecek gibi görünüyor. Dizide Yıldız'ın eski eşi Halit'in kızı olan Zehra karakteri Şafak Pekdemir tarafından başarıyla canlandırılıyordu. Yasak Elma sezon finalinde yaşanan patlama sahnesi sonrası Zehra'nın diziden ayrılıyor.

Şafak Pekdemir yeni bir projede

Yasak Elma'nın Zehra'sı Şafak Pekdemir'in diziden ayrılacağı bilgisi veren Birsen Altuntaş'ın haberine göre başarılı oyuncu başka bir projede yer alacak. Medyapım tarafından hazırlanan yeni bir projede Şafak Pekdemir de olacak. Yasak Elma'ya veda eden isim dizinin yapım şirketi Medyapım tarafından başka bir projeye kaydırılacak. Şafak Pekdemir 1988 doğumlu ve 32 yaşında. Ekranda yer alan birçok projede yer alan Pekdemir İncir Reçeli gibi yüksek gişe oranlarına sahip sinema filmlerinde de rol aldı. Şafak Pekdemir Yasak Elma'daki 'Zehra' karakteriyle çok sevilmişti. Şafak Pekdemir'in yeni sezonda yeni projelerde yer alması bekleniyor.

17-05-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar