Aynen Aynen Kim Kimdir?

Aynen Aynen Kim Kimdir?
Youtube üzerinden milyonlarca takipçiye ulaşan Aynen Aynen adlı dizi internet yayın platformu BluTV'ye transfer oldu. Dizide rol alan oyuncular kimdir bir bakalım dedik!

Teknolojinin gelişmesiyle televizyonlarda yer alan pek çok yapım artık daha az maliyetle ve bireysel girişimlerle internet üzerinden yayınlanabiliyor. Özellikle Youtube üzerinden pek çok kişi kendine ait yayınlar yapabiliyor ya da birkaç kişi birlikte bir yapıma imza atabiliyor. Eğer içerik farklıysa ve yaptıkları yayınların formatı takipçilere değişik gelirse yayınları milyonlara ulaşabiliyor. Bu da bu kişilerin televizyon kanallarının kapısını aşındırmak yerine bireysel çabalarla youtube üzerinden kendi program ya da dizilerini yayınlayabilecekleri anlamına geliyor. Bu dizilerden biri de geçtiğimiz aylarda yine Youtube üzerinden yayınlanmaya başlamış ve bir anda milyonlarca takipçiye ulaşmıştı. Aynen Aynen adlı bu dizi o kadar çok takipçiye ulaştı ki sonunda internet yayın platformu olan BluTv’nin dikkatini çekti ve BluTv Aynen Aynen’i bünyesine katarak dizinin takipçilerini bir anlamda kendi yayın platformunu izlemeye yönlendirmiş oldu. Peki, Aynen Aynen nasıl bir dizi ve oyuncuları kimler? İşte cevabı!

Aynen Aynen Künye!

Yapımcılığını Games Madya’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Yunus Ozan Korkut’un oturduğu dizi ilk olarak Youtube üzerinden yayınlanmaya başladı. Oyuncu kadrosunda Uraz Kaygılaroğlu ve Nilperi Şahinkaya’nın yer aldığı dizi Aynen Aynen’de kadın erkek ilişkileri biraz absürt ve bel altı şekilde anlatılmakta. Youtube kanalında ve diğer internet yayın platformlarında sansür ve bip’leme olmadığı için dizide her türlü küfür ve bel altı cinsellik içeren sözler gırla gidiyor. Bu durumdan bazı seyirciler memnun olurken bazıları da bu diziye tepkilerini yorumlarıyla dile getiriyor.

Aynen Aynen’de Kim Kimdir?

İlk önceleri Youtube kanalında yayınlanan ve şimdi BluTv’ye transfer olan Aynen Aynen adlı dizi bilindik dizilere çok benzemiyor. Öncelikle dizi iki kişilik bir oyuncu kadrosuna sahip. Bu da dizinin daha önceleri yayınlanan Bir kadın Bir erkek adlı diziye benzediği şeklindeki eleştirileriyle karşılaşmasına sebep oluyor. Ama her durumda Aynen Aynen kendine has üslubu ve konusu olan bir dizi. Dizinin iki kişilik oyuncu kadrosunda Uraz Kaygılaroğlu ve Nilperi Şahinkaya yer alıyor.

Uraz Kaygılaroğlu Kimdir?

Aynen Aynen dizisinde rol alan iki oyuncudan biri olan Uraz Kaygılaroğlu, 1987 yılında Balıkesir’de dünyaya gelmiştir. İstanbul Üniversitesi reklamcılık Bölümü mezunu olan oyuncu ilk kez 2008 yılında oyunculuğa adım atmıştır. Milyonda Bir ve Es Es dizisinde rol alan oyuncu 2009 yılında canını Sevdiğimin İstanbul’u ve Mezuniyet dizilerinde rol almıştır. Oyuncu 2011 yılında Pis Yedili dizisiyle iyive tanınmış ve seyirci tarafından sevilmiştir. Oyuncunun rol aldığı diğer diziler şunlardır. Harem, Yedi Güzel Adam, Baba candır, Klavye Delikanlıları.

Nilperi Şahinkaya Kimdir?

Aynen Aynen’in bir diğer oyuncusu Nilperi Şahinkaya 1988 yılında Senegal’de dünyaya gelmiştir. Diplomat bir ailenin çocuğu olan Nilperi ülke ülke gezdikten sonra Türkiye’ye dönmüş ve Ankara Bilkent Üniversitesinde okumuştur. Nilperi Şahinkaya’nın ilk oyuncuk tecrübesi Deniz Yıldızı adlı diziyle olmuştur. Ardından oyuncunun herkes tarafından tanınmasını sağlayacak Öyle Bir geçer zamanki adlı dizide rol almıştır. Oyuncunun rol aldığı diğer yapımlar şunlardır. Kayıp, Kiraz mevsimi, Nolur Ayrılalım, Bu Şehir Arkandan gelecek, Yaşamayanlar

07-11-2019
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar