Yetkin Dikinciler ve Selçuk Yöntem Dünyayı Değiştiren Ayten Dizisinde

Yetkin Dikinciler ve Selçuk Yöntem Dünyayı Değiştiren Ayten Dizisinde
Disney Plus için Tims & B yapım tarafından hazırlanan Dünyayı Değiştiren Ayten dizisinin kadrosuna ünlü isimler dahil oldu.

Şu sıralar televizyon kanalları olduğu kadar dijital yayın platformları da yoğun bir çalışma içerisinde. Yapım şirketlerine sipariş edilen pek çok yeni dizi sete çıkmak için gün sayarken yeni dizilerde hazırlıklarını tamamlamaya çalışıyor. Geçtiğimiz yılın haziran ayında Türkiye’de yayın hayatına başlayan ve birbirinden çarpıcı yapımlar ve yerli içeriklerle seyirci karşısına çıkan Disney Plus bugünlerde yeni dizisi Dünyayı Değiştiren Ayten için hazırlıklarını yoğunlaştırdı. Tims & B Yapım tarafından projelendirilen Dünyayı Değiştiren Ayten için halen cast çalışması devam ederken dizinin çekimleri de devam ediyor. Yönetmen koltuğunda Umur Turagay’ın oturduğu senaryosu Ethem Özışık tarafından kaleme alınan Dünyayı Değiştiren Ayten dizisinin başrolünde Ezgi Mola yer alıyor. Ezgi Mola’nın Kapıcı Ayten karakteriyle seyirci karşısına çıkacağı Dünyayı Değiştiren Ayten dizisinin castına son olarak ünlü oyuncular Selçuk Yöntem ve Yetkin Dikinciler dahil oldu.

Ünlülerden Oluşan Bir Cast

Tims & B Yapım tarafından hazırlanan ve Disney Plus’ta seyirciyle buluşacak Dünyayı Değiştiren Ayten dizisinin oyuncu kadrosu adeta göz kamaştırıyor. Başrolünde Kapıcı Ayten karakteri olarak ünlü ve güzel oyuncu Ezgi Mola’nın yer aldığı dizide Saadet Işıl Atasoy, Selçuk Yöntem ve Yetkin Dikinciler gibi usta isimler de yer alıyor. Dizide ayrıca iki bölüm konuk oyuncu olarak ünlü isim Tolga Güleç’te yer alıyor. Çekimleri devam eden dizinin bir an önce çekimlerinin tamamlanmasına ve dizinin Disney Plus’ta ekrana gelmesine çalışılıyor. Dram ve kadın türünde olan ve bir kadının çocuğu için verdiği mücadeleyi anlatan dizide Ezgi Mola başrolde yer alıyor.

Dünyayı Değiştiren Ayten Konusu

İnternet yayın platformu Disney Plus’ta yayınlanacak olan ve çekimleri devam eden Dünyayı Değiştiren Ayten dizisi dram türünde ele alınıyor. Dizide, bir apartmanda kapıcılık yapan Kapıcı Ayten’in (Ezgi Mola) hayat mücadelesi ekrana geliyor. Kapıcı Ayten erken tedavi olmazsa hayatı boyunca engelli kalacak olan kızı için para bulmak zorundadır ancak bu parayı bulamamaktadır. Kızı için her şeyi göze alan Ayten sonunda kendisine gelen teklifi kabul eder ve dünyayı sarsan bir olaya neden olur. Ayten kendisinden isteneni yapacak ve dünya liderlerinin olduğu uçağa bomba koyacaktır.

04-01-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar