Defne Samyeli kendi gençliğini oynadı

Defne Samyeli kendi gençliğini oynadı
Merakla beklenen Prestij Meselesi adlı film 3 Şubat’ta sinema seyircisiyle buluşuyor. Filmde ünlü isim yer alan 50 yaşındaki Defne Samyeli kendi gençliğini oynuyor.

Şu sıralar sinema seyircisi 3 Şubat’ta vizyona girecek Prestij Meselesi adlı filmi heyecanla ve sabırsızlıkla bekliyor. Mahsun Kırmızgül tarafından yönetilen ve senaryosu kaleme alınan film için uzun zamandır büyük bir hazırlık sürdürülüyor. Yaz aylarında çekimleri başlayan ve birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı filmde 90’lı yılların müzik sektörü ve Prestij Müzik’in kuruluşunun hikayesi anlatılacak. Prestij Müzik adlı şirketin kuruluşunu, dönemin birbirinden ünlü şarkıcılarını bünyesinde toplamasının hikayesini anlatacak filmde başta Mahsun Kırmızıgül olmak üzere pek çok ünlü isim yer alacak. Erkan Petekkaya, Eser Yenenler, Aslıhan Güner ve daha pek çok ünlünün yer aldığı filmde ayrıca dönemin haber spikeri olan ünlü isim Defne Samyeli’de rol alıyor.

Defne Samyeli Kendi Gençliğini Oynadı

3 Şubat’ta sinemaseverlerle buluşacak olan ve uzun süredir hazırlıkları ve çekimleri titizlikle sürdürülen sezonun en çok merak edilen filmi Prestij Meselesi adlı film için geri sayım başladı. Sinema salonlarının yanı sıra internet haber sitelerinde, sosyal medyada ve başka pek çok mecrada reklamı yapılan filmde birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Filmde yer alan ünlü isimlerin gençliklerini bu isimlere benzeyen oyuncular canlandırırken bunun tek istinası ünlü isim defne Samyeli oldu. 50 yaşında olan ve 90’lı yıllarda 25’li yaşlarında bulunan ünlü isim filmde kendi gençliğini canlandırıyor. Filmin geçtiği yıllarda haber spikeri olan ünlü isim filmde de bu yönüyle bulunuyor. Filmde Prestij Müzikle ilgili bir haberin sunuculuğunu yapan ünlü ismin kendi gençliğini oynaması konusunda ise hiç yaşlanmadı şeklinde yorumlarla karşılandı. Ünlü oyuncu da sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı ve filmle ilgili “ne güzel bi hatıra… 3 Şubat’ta sinemalarda” ifadesini kullandı.

Kimler Rol Alıyor?

Mahsun Kırmızıgül tarafından hazırlanan ve senaryosu yazılan ve yönetilen Prestij Meselesi adlı filmde birbirinden ünlü isimler yer aldı. Filmde, Engin Hepileri, Biran Damla Yılmaz, Erkan Petekkaya, Erdal Özyağcılar, Melisa Döngel, Eser Yenenler, Şebnem Bozoklu, Aslıhan Güner, Ece Yaşar ve Defne Samyeli rol alıyor. Merakla beklenen film 3 Şubat 2023 Cuma günü sinema salonlarında seyirciyle buluşacak.

07-01-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar