Aziz 3. Bölüm İzle

Aziz 3. Bölüm İzle
Aziz 3. Bölüm İzle; 19 Kasım Cuma akşamı 3. Yeni bölümüyle ekrana gelen Aziz’in yayınlanan 3. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Aziz 3. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Murat Yıldırım, Damla sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Eren Hacısalihoğlu ve Füsun Demirel’in rol aldığı Aziz bu akşam 3. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Show Tv’de ekrana geliyor. Sezona henüz yeni başlayan ve seyircinin heyecanla beklediği dönem dizilerinin başında gelen Aziz Antakya’da 1939’lu yıllarda geçen bir hikayeyi konu alıyor. Kanalın büyük umut bağladığı yapım 03 Medya tarafından hazırlanıyor. Yayınlanan ilk iki bölümde seyirciyi ekrana kilitleyen Aziz aynı zamanda aldığı reytinglerle de gelecek için kanalını umutlandırdı. Murat Yıldırım’ın Aziz karakteriyle seyirci karşısına çıktığı yapım bu akşam 3. Yeni bölümüyle saat 20.00’da ShowTv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

AZİZ SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE

03 Medya tarafından Show Tv için hazırlanan ve sezona henüz yeni başlayan Aziz Cuma akşamlarının bütün dengelerini değiştirecek gibi görünüyor. Dönem dizisi olan Aziz yayınlanan bölümlerde ilk sıralarda yer alırken yayınlanan son bölümde Antakya’ya geri dönen Aziz şehirdeki bütün dengeleri bozmuştur. Bir kısım Aziz’e Antakya’da nefes aldırmamaya yemin ederken bir kısım ise Aziz’den umut bekler. Aziz ise vereceği kararla bütün dengeleri bozacaktır.

Aziz 3. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Show Tv ekranlarında seyirciyle yeni buluşmaya başlayan 03 Medya yapımı dönem dizisi Aziz bu akşam 3. Yeni bölümüyle ekranlara geliyor. İlk iki bölümde seyirciyi ekrana kilitleyen Aziz bu akşam ekrana gelecek 3. Bölümle seyircisini ekrana kilitlemeyi ve yeni seyirciler kazanmayı umuyor. Dizinin bu akşam ekrana gelecek bölümünde Fransızların atölyeyi açmak için Aziz’den istedikleri para sorun olmaya devam ediyor. Aziz’in atölye için hazırladığı para başka bir yaraya derman olurken Aziz atölyesi için para bulmaya çalışmaktadır. Aziz yüklü miktardaki bu parayı bulmak için çalışırken ona engel olmak isteyenler ise iş başındadır. Öbür taraftan Dilruba ile Aziz arasında yaşananları göre Maksude, Payidarların evinde büyük bir krize sebep olur. Sıtkı tarafından kaçırılan Efnan ise zorla evlendirilmek üzeredir. Aziz ise buna engel olmak için büyük bir riski göze alır. Aziz bu akşam ekrana gelecek 3. Bölümüyle saat 20.00’da Show Tv ekranlarında.

19-11-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Benzer Haberler
Yorumlar