Aziz 6. Bölüm İzle

Aziz 6. Bölüm İzle
Aziz 6. Bölüm İzle; 10 Aralık Cuma akşamı 6. Bölümüyle ekrana gelen Aziz’in yayınlanan 6. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Aziz 6. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Eren Hacısalihoğlu ve Meral Çetinkaya’nın rol aldığı Aziz bu akşam saat 20.00’da 6. Yeni bölümüyle Show Tv ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Sezonun en iddialı yapımlarından olan ve henüz yayınlanalı beş bölüm olan Aziz 1939’lu yıllarda Hatay’da yaşanan bir hikayeden yola çıkılarak hazırlanmış durumda. Antakya’nın en zengin ailesinin oğlu Aziz istemeden bir Fransız askerinin ölümüne sebep olmuş ve ardından iki yıl Antakya’dan, evinden, sevdiğinden uzak kalır. Geri döndüğünde hiçbir şeyi bıraktığı gibi bulamayacaktır. Aziz bir dönem dizisi olarak Show Tv ekranlarının iddialı ve Cuma akşamlarına damga vuran dizisi olmuş durumda. Aziz bu akşam 6. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

AZİZ SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Show Tv ekranlarında yeni başlayan ve başladığı ilk bölümden itibaren Cuma akşamlarının en çok seyredilen yapımı olma başarısını gösteren dönem dizisi Aziz, heyecanı, dramı ve aşkıyla seyirciyi etkilemeyi başardı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Aziz hayallerinin peşinden giderken önüne çıkanlara beklenmedik bir hamle yapar. Efnan’ın bildiği sırra ulaşmak isteyen Pierre ise Efnan’a Aziz’in aşkını vaat eder ve ondan bu sırrı öğrenmeye çalışır. Efnan ise Aziz’in kalbini kazanmak için çalışmaktadır.

Aziz 6. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Show Tv ekranlarının bu sezon başlayan ve uzun süre bir hazırlık sürecinden sonra ekrana gelen ve seyircinin de merakla seyrettiği Aziz başladığı ilk bölümden itibaren reytinglerde başarılı sonuçlar almayı başardı. Dizinin yayınlanan bölümlerinde Antakya’ya geri dönen Aziz hayallerinin peşinden gitmek isterken türlü engellerle karşılaşır. Bu engelleri aşmaya çalışan Aziz bütün kozlarını tek tek oynamaktadır. Dilruba ile Adem evlenmek üzereyken Aziz’in tekbir hamlesi ile bütün dengeler bozulur. Aziz’in Dilruba’dan kopamadığını gören Efnan ise bu durum karşısında adeta yıkılır. Efnan bir daha dönmemek üzere Antakya’dan gitmeye karar verir. Her an heyecanın ve gerilimin üst noktaya çıktığı Aziz’de yayınlanacak 6. bölümde dengeler yeniden kurulacak ve kartlar yeniden dağıtılacaktır. Aziz yeni bölümde bir adım daha ileri giderek olayları kontrol etmeye başlayacaktır. Ancak bölümün en büyük sorusu ve ikilemi herkesi derin derin düşündürmektedir. Gitmek mi daha zordur kalmak mı? Show Tv ekranlarında 6. Bölümü yayınlanacak Aziz saat 20.00’da.

10-12-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Benzer Haberler
Yorumlar