Aziz Dizisinde Ayrılık

Aziz Dizisinde Ayrılık
Show Tv ekranlarında Cuma akşamları ekrana gelen Aziz dizisinde beklenmeyen bir ayrılık yaşandı. Dizide Handan karakterini canlandıran Ayten Soykök diziye veda etti.

Show Tv ekranlarında sezon başında seyirciyle buluşmaya başlayan dizilerden biri olan ve Cuma akşamları ekrana gelen Aziz dizisinin yayınlanan son bölümünde beklenmeyen ve seyirci için sürpriz sayılan bir gelişme yaşandı. Dizinin başından beri kadroda yer alan ve performansıyla diziye katkıda bulunan başarılı oyuncu Ayten Soykök diziye veda etti. Handan karakterini canlandıran oyuncunun diziye veda etmesi seyircide şaşkınlık yaratırken Handan’ın hikayesinin sona erdiği için diziye veda ettiği öğrenildi. 03 Medya tarafından hazırlanan dizi Cuma akşamları ekrana geliyor ve aldığı reytinglerle Cuma akşamlarının en çok seyredilen yapımları arasında bulunuyor. Hatay’ın 1939’lu yıllarını, devrin siyasi olaylarının yanı sıra bölgede ve şehirde yaşayanların hayatlarını da anlatan dizinin başrolünde Murat Yıldırım Aziz karakteriyle yer alıyor.

Ayten Soykök Aziz’e Veda Etti

03 Medya tarafından hazırlanan ve oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Aziz dizisinde beklenmeyen bir ayrılık yaşandı. Cuma akşamları ekrana gelen dizide Handan karakterine hayat veren başarılı oyuncu Ayten Soykök diziye veda etti. Dizinin hikayesinde önemli bir yeri olan Handan’ın hikayeden çıkması herkesi şaşırttı. Yapımcılığını 03 Medya’nın yaptığı dizide Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Eren Hacısalihoğlu, Füsun Demirel ve Ayten Soykök rol alıyor. Dizide Ayten Soykök Handan karakteri olarak Dilruba’nın annesini canlandırıyordu.

Ben Handan

Dizide Dilruba’nın annesi Handan’ı canlandıran Ayten Soykök’ün canlandırdığı Handan dizide kilit bir noktada bulunuyordu. Handan tanımlanırken oldukça iddialı ifadeler kullanılıyordu. “Ben Handan… Güzeller güzeli gülünce yüzünde güller açan kadın. Dilruba’nın annesiyim. Paşa torunu, bir saray hanımefendisi… Ben bu dünyaya gözlerimi açarken galip doğmuşum. Hayatta kaybetmek ne yenilmek ne hiç tatmadım. Tatmayacağım da. Herkes gül cemalime aldanıyor. Beni narin zarif bir inci çiçeği sanıyorlar. Lakin inci çiçeğinin ait olduğu yerden sökülüp atılmaya çalışıldığında tüm zehrini akıtarak öldüren bir çiçek olduğunu henüz bilmiyorlar. Karşılığında ödeyeceğim beden ne olursa olsun ben kaybetmem. Çünkü hırs, tutku ve ihtiras hayat yolunda benim yoldaşım” şeklinde tanıtılıyordu. Böylesine iddialı bir karakterin diziye veda etmesi seyirciyi oldukça şaşırttı.

26-03-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar