Azize Gül (Zeynep Kızıltan) kimdir?

Azize Gül (Zeynep Kızıltan) kimdir?
Kanal D izleyicisinin sabırsızlıkla beklediği Azize dizisi çok yakında izleyicilerle buluşacak. Diziye güzel oyuncu Zeynep Kızıltan da katıldı. Azize Gül (Zeynep Kızıltan) kimdir?

Tanıtımları Kanal D ekranlarında bütün hızıyla devam eden Azize dizisi gün geçtikçe izleyicilerde büyük bir merak oluşturuyor. İzleyiciler karakterlerin kim olduğunu öğrenmeye çalışırken en çok Azize Gül kimdir diye arama yapıyorlar. Azize Gül kimdir? Gül karakterini oynayan Azize Zeynep Kızıltan kimdir? Zeynep Kızıltan’ın görev aldığı diziler hangileridir? Zeynep Kızıltan ve Azize Gül karakteri ile ilgili bütün ayrıntılar haberimizde…

Azize Gül kimdir?

Süreç Film’i yapımcılığını yaptığı yönetmen koltuğunda ise Volkan Kocatürk’ün oturduğu Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Azize dizisi ekran yolculuğu için gün sayarken diziye Zeynep Kızıltan da Gül rolüyle katıldı. Azize’nin başrollerinde Azize karakteriyle Hande Erçel, Kartal karakteriyle de Buğra Gülsoy paylaşıyor. Azize’nin kadrosunda birbirinden kaliteli oyuncular bulunurken Gül karakteri için de Zeynep Kızıltan seçildi. Dizide Gül karakteri ile ilgili net bilgi bulunmuyor. Netleştiğinde yine bu sayfalardan bulabileceksiniz.

Azize Zeynep Kızıltan Kimdir?

Ankara, 1985 doğumlu olan Zeynep Kızıltan ilköğrenimini Ankara’da tamamlayıp Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur. Başarılı oyuncu ilk oyunculuk deneyimini ATV dizisi Parmaklıklar Ardından dizisindeki Anna Toleva karakteriyle yapmıştır. TRT 1 izleyicileri Zeynep Kızıltan^’ı çok iyi tanır. Diriliş Ertuğrul dizisinin 2 sezonunda Artuk’un kızı Goncagül karakterini başarıyla canlandırmıştır.

Star Tv dizisi olan Cesur ve Güzel dizisinde de başarılı bir karakterle karşımıza çıkan Zeynep Kızıltan burada da Hülya isimli bir hayat kadını canlandırmış, bu rolüyle de hayli konuşulmuş ve aranılan oyuncular arasına girmiştir.

Zeynep Kızıltan’ın yer aldığı projeler?

Erkenci Kuş – 2019, Vatanım Sensiz – 2018, Cesur ve Güzel – 2016, Diriliş Ertuğrul – 2015, Kırık Kalpler Bankası-2015, Beş Kardeş-2015, Her Sevda Bir Veda-2014, Yalancı Bahar-2011, Yalancı Bahar-2011, Türkan-2010, Mahpeyker Kösem Sultan-2010, Ateşe Yürümek -2010, Kapadokya Düşleri-2009, Parmaklıklar Ardında-2007

Azize dizisi konusu nedir?

Azize dizisi klasik intikam dizilerinden… Sonu aşkla bitecek bir intikam… Alpanlar ailesi tarafından ailesi dağıtılmış Azize’nin bu intikam sürecinde aşkı konu alınmış. Kardeşini koruyabilmek ve ailesinin intikamını almak için kararlı olan Azize’yi ummadığı bir anda büyük bir engel karşılar… O büyük engel aşktır. Aşk mı intikam mı? İşte Azize… Azize’yi canli tv üzerinden de izleyebilirsiniz.

17-10-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar