Serkan Çayoğlu'nun yeni imajı çok konuşulacak!

Serkan Çayoğlu'nun yeni imajı çok konuşulacak!
Yakışıklı oyuncu Serkan Çayoğlu Yeni Hayat projesi için imajını yeniledi. Serkan Çayoğlu'nun yeni imajı çok konuşulacak!

Sevilen yakışıklı oyuncu Sarkan Çayoğlu'nun yeni dizi, Yeni Hayat'ta yer alacağı açıklanmıştı. Çayoğlu Yeni Hayat'taki rolü için imajını tazeledi. İntagram hesabından bir fotoğrafını paylaşan Çayoğlu'na beğeni yağarken, ünlülerden de yorumlar geldi. Çayoğlu'nun fotoğrafına oyuncu Kaan Yıldırım, Songül Öden ve Hasan Yalnızoğlu yorum yaptı. Yeni tarzı çok beğenilen Serkan Çayoğlu uzun zamandır hazırlıkları süren ve set çalışmaları başlayan Yeni Hayat dizisi için kilo vermek zorunda kaldığını ve spor yaparak kilolarından kurtulduğunu açıklamıştı. Yeni imajı çok beğenilen Çayoğlu'nun paylaşımı kısa sürede 150 binin üzerinde beğeni aldı.

Yeni Hayat dizisi bir Bodyguard projesi

Serkan Çayoğlu, KargaSeven Pictures imzalı uyarlama bir dizi olan Yeni Hayat dizisiyle ekranlara gelecek. Kanal D'de yayınlanacak Yeni Hayat dizisinin yönetmen koltuğunda Başak Soysal ve Cem Özüduru yer alırken, senaryosu Elif Usman tarafından yazıldı. Melisa Aslı Pamuk, Nilperi Şahinkaya, Tayanç Ayaydın,  Nisa Sofiya Aksongur, Begüm Akkaya, İpek Filiz Yazıcı, Nebil Sayın, Aziz Caner İnan gibi başarılı ve iddialı oyuncu kadrosundan oluşan Yeni Hayat dizisi bir Bodyguard projesi olacak. Çayoğlu dizi hakkında yaptığı açıklamada çok heyecanlı olduğunu ve hazırlıkların gayet iyi bir şekilde sürdüğünü söylemişti.

Yeni Hayat Adem (Serkan Çayoğlu)

Yapımcılığını Ömer Özgüner ile Ümmü Burhan üstlendiği Yeni Hayat dizisinde Serkan Çayoğlu Adem karakteriyle başrol oyuncusu olarak yer alacak. Dizide bir dönem Borde Bereli bir asker olarak görev yapmış ve çok sevdiği mesleğini bırakmak zorunda kalmış Adem'in hikayesi anlatılacak. Mesleğini çok iyi yapan Adem artık bir sivildir ve ünlü bir iş adamının koruması olarak yeni bir işe başlamıştır. Adem'in hikayesi odağında yazılan senaryo oldukça merak edilirken, Çayoğlu hayranları da biran önce Yeni Hayat dizisinin başlamasını bekliyor.

Serkan Çayoğlu kimdir?

Almanya doğumlu olan Serkan Çayoğlu 33 yaşındadır. Almanya'da ekonomi eğitimi alan Çayoğlu ilk olarak mankenlik yaparak tanındı. Dolunay Soysert'ten oyunculuk dersleri alan Çayoğlu Kuzey Güney dizisinde yer aldı ve hem yakışıklılığı hem de oyunculuğuyla kendini gösterme fırsatı buldu. Çayoğlu Kiraz Mevsimi, Hayatımın Aşkı dizilerinde ve Börü isimli sinema filminde yer aldı. Sevilen oyuncu Çayoğlu şimdi Yeni Hayat dizisiyle Kanal D ekranlarından seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

23-02-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar