Baba 1. bölüm izle

Baba 1. bölüm izle
Baba 1. bölüm izle; Show TV'den ekrana gelen Baba dizisinin 1. bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için detaylar.

Baba 1. bölüm izle; Show TV ekranlarının yeni dizisi Ay Yapım imzalı Babam, ilk bölümüyle ekrana gelecek. Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'ın başrollerde yer aldığı dizi, yayınlanan fragmanından bu yana büyük bir merakla bekleniyordu. Milyonlarca izleyici Baba dizisi için ekran başına geçecek. Bir o kadar izleyici ise online olarak izleme yoluna gidecek. Arama motorlarında "Baba dizisi 1. bölüm full izle" gibi aramalar öne çıkıyor. Canlı TV adresi üzerinden Baba dizisini kolay ve kaliteli bir şekilde izleyebilirsiniz. Baba dizisinin 1. bölümünü tek parça ve full HD bir şekilde izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın.

Baba 1. bölüm izle

Baba dizisini merak içerisinde bekleyen seyirciler, 1. bölümün internet üzerinde hangi şekilde izlenebileceğini araştırıyor. Diziyi yayınlandığı esnada canlı olarak "www.showtv.com.tr/canli-yayin" adresi üzerinden izleyebilirsiniz. Bölümü kaçırmanız halinde "www.showtv.com.tr/dizi/tanitim/baba/2829" adresinden ya da "www.puhutv.com/oglum-1-bolum-izle" adreslerinden tek parça ve full HD olarak izleyebilirsiniz. Akıllı telefon ve akıllı televizyonlarınızda ise puhuTV uygulaması üzerinden izleyebilirsiniz. Bu adreslere tek tıkla ulaşmak için yukarıda yer alan bağlantıya tıklayın.

Baba dizisi oyuncuları

Ay Yapım imzasıyla Show TV'den ekranlara gelecek olan Baba dizisinde başrollerde Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş yer alırken bu isimlere Beril Pozam, Ayda Aksel, Özge Yağız, Hakan Kurtaş, Bihter Dinçel, Taner Rumeli, Deniz Hamzaoğlu, Zeynep Tuğçe Bayat, Özge Özacar, Damlasu İkizoğlu, Oktay Çubuk, Begüm Akkaya, Nihan Okutucu, Cem Uslu, Tolga Sala, Ahmet Şankaya gibi isimler eşlik ediyor. Baba dizisinin senaryosunu Gökhan Horzum ve Ekin Atalar kaleme alıyor. Yönetmen koltuğunda ise Çağrı Bayrak yer alıyor.

Baba dizisi konusu

Yeni başlayacak olan Baba dizisinin konusu fazlasıyla merak ediliyor. Baba dizisi bir aileyi konu alacak. Saruhan ailesi Anadolu'da sıradan bir hayat sürerken, yaşanan talihsiz uçak kazasından sonra bambaşka yerlere savrulurlar. Zamanla birbirleriyle olan iletişimleri tamamen biter. Ancak beklemedikleri bir anda yeniden bir araya gelirler. Baba dizisi 15 Şubat Cuma akşamı saat 20.00'de 1. bölümüyle Show TV ekranlarında olacak. Diziyi bu sayfadan kolayca izleyebilirsiniz.

10-02-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler