Baba 30. bölüm izle (final)

Baba 30. bölüm izle (final)
Baba 30. bölüm izle (final): Baba dizisin final bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için tüm detaylar sizlerle.

Baba 30. bölüm izle (final): Show TV ekranlarında yayınlanan Baba dizisi final bölümüyle ekrana geliyor. 27 Aralık Salı akşamı yayınlanacak bölümle beraber Tolga Sarıtaş ve Haluk Bilginer'in başrolde yer aldığı dizi ekranlara veda edecek. Dizinin sevenleri final nedeniyle üzülse de ekran başındaki yerlerini alacaklar. Bölümü izleyenlerin büyük bölümü internet üzerinden izlemeyi tercih ediyor. Her bölüm kısa sürede yüz binlerce kez tık alıyor. Baba dizisinin yeni bölümüne tek parça ve full HD olarak bu sayfa üzerinden ulaşabilmeniz mümkün. Final bölümünü hemen izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın. Diziyle ilgili diğer detayları da bu sayfadan öğrenebilirsiniz.

Baba 30. bölüm izle (final)

Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş ikilisinin başrolde Ayda Aksel, Özge Yağızlı, İlhan Kurtaş, Taner Rumeli, Cem Uslu, Damlasu İkizoğlu, Zeynep Diker, Levent Ülgen, Buse Meral, Ali İl, Volkan Kıran, Elif Verit, Selcan Ezgi Dinçer ve Yılmaz Kunt oyuncu kadrosunda yer aldığı Baba dizisi Ay Yapım imzasıyla Show TV ekranlarında yayınlanıyor. Senaryosu Gökhan Horzum ve Ekin Atalar tarafından kaleme alınan dizinin yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak yer alıyor. Bu yılın başında ekran macerasına başlayan dizi yıl sonunda yayınlanacak bölümle beraber ekranlara veda edecek. Herkesin gözleri sevilen dizinin final bölümünde olacak. Final bölümünü izleyecekler hangi adres üzerinde izleyebileceğini araştırıyor. Merakla beklenen final bölümünü izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın ve izlemeye başlayın. seyhananaokulu.com

Baba dizisi son bölümde neler oldu?

2. sezonuyla Show TV ekranlarından sevenlerine ulaşan Baba dizisi 27 Aralık Salı akşamı ekrana gelecek final bölümüyle beraber ekranlara veda edecek. Final bölümünü merak edenler neler yaşanacağını görmek için heyecan içerisinde bekliyor. Son bölümde Kadir'in ailesi ve yaşadığı yeri savunmak için canla başla mücadele etmeye devam ediyordu. Öğrendiği haberin ardından afallayan Kadir, hemen harekete geçer. Beklenmedik kişiyi kurtarmak zorunda kalır. Her ne kadar kötü şeyler yaşasalar da İlhan ve Büşra arasındaki gelişme bir nebze olsun gönüllere su serper. Selahattin'in karşısına çıkan Kadir ölümle burun buruna gelir.

26-12-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler