Babil 1. Bölüm izle

Babil 1. Bölüm izle
Babil 1. Bölüm izle; Ay Yapım'ın Star TV için hazırladığı Babil dizisi 17 Ocak Cuma akşamı 1. bölümüyle ekrana geldi. Diziyi tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

Babil 1. Bölüm izle; Yeni yılın en iddialı yapımları arasında gösterilen Star TV'nin Babil dizisi 17 Ocak Cuma akşamı saat 20:00'da ilk bölümüyle izleyiciyle buluştu. Ay Yapım tarafından Star TV için hazırlanan dizinin senaryosu başarılı senaristler Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel tarafından kaleme alınırken, yönetmen koltuğunda da Uluç Bayraktar bulunuyor. Dizinin yayınlanan ilk bölümünü izleyemeyenler veya tekrar izlemek isteyenler 'Babil 1. bölüm tek parça izle' araması yapıyorlar. Dizinin yayınlanan ilk bölümünü izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

BABİL KONUSU

Babil dizisi düzene karşı çıkan akademisyen İrfan’ın hikayesini konu almaktadır. İrfan (Halit Ergenç) prestijli bir üniversitede ekonomi alanında ders veren idealist bir profesördür. Günün birinde işinden olur ve oğlu Deniz'in hastalığıyla birlikte hayatı alt üst olur. Deniz pahalı bir tedavi gerektiren ölümcül bir hastalığa yakalanır. Akademi de kara listeye alınan, vasıf gerektirmeyen işler dahi bulamayan İrfan çaresiz durumda kalır.

İrfan yakın arkadaşı Egemen'den (Ozan Güven) Deniz'in tedavisi için gereken para için yardım ister. İşler hiçte planladığı gibi gitmez ve kendini bir anda karanlık bir mecaranın içinde bulur. Kısa sürede başarılı olurlar ama kazık attıkları mafya nedeniyle her şeylerini kaybederler. Ardından ikili başka bir sahtekârlığa girişirler ancak bu çalışmalar ikili ve eşleri arasında üstü örtülü sırların ortaya çıkmasına sebep olur.

BABİL OYUNCU KADROSU VE KARAKTERLER

Hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine toplayan Babil dizisinde Halit Ergenç, Aslı Enver, Birce Akalay, Mesut Akusta, Nur Fettahoğlu ve Ozan Güven başrolleri paylaşıyor.

Dizide Halit Ergenç (İrfan), Ozan Güven (Egemen), Aslı Enver (Ayşe), Birce Akalay (İlay), Nur Fettahoğu (Eda), Mesut Akusta (Süleyman) ve Beren Kasımoğulları (Deniz) karakterine hayat veriyor.

BABİL NEREDE ÇEKİLİYOR?

İrfan hasta oğlunu kurtarmak için aklına bile gelmemiş olan işlere adım atarak hayatını köklü değişime götürecektir. Tek istediği oğlunu sağlığına kavuşturmak olan İrfan ve oğlunun sahneleri hastanede yer almaktadır.İrfan ve Eda'nın evinde de çekimlerin devam ettiği Babil dizisinde İrfan, Egemen, İlay ve Süleyman'ı zorlu bir mücadele beklemektedir. İstanbul'un arka sokalarında devam eden sahnelerde İrfan, zengin kesimin yaşamına müdahele ederek oğlunu sağlığına kavuşturmaya çalışacaktır. Bu nedenler Babil dizisi çoğunlukla İstanbul ilimizin çeşitli semtlerinde devam edecektir.

17-01-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler