Babil 11. Bölüm İzle!

Babil 11. Bölüm İzle!
Babil 11. Bölüm İzle; 11 Eylül Cuma 11. Bölümüyle ekrana gelen Babil Dizisinin 11. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Babil 11. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Halit Ergenç, Onur Saylak,Aslı Enver, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu ve Mesut Akusta gibi usta oyuncuların yer aldığı Babil Dizisi 11 Eylül Cuma 2. Sezon ilk bölümüyle ekranlara geliyor. Star Tv’de geçtiğimiz sezon başlayan ve ilginç hikayesiyle bir anda seyircinin dikkatini çeken yapım her ne kadar son zamanlarda eski oyuncusu Ozan Güven’le sıklıkla anılsa da seyirci tarafından beğeniyle seyredilmeye aday en güçlü yapımlardan biri olarak dikkat çekiyor. Sezon arası verdikten sonra yeni sezona bu akşam yayınlanacak bölümle başlayacak dizide yaşanacaklar merakla bekleniyor.

Babil Dizisi Son Bölüm’de Neler Yaşandı?

Star Tv’nin geçtiğimiz sezon seyirciyle buluşan başarılı yapımı Babil’in yayınlanan son bölümünde İrfan’ın aldığı karar bölüme damga vurmuştu. Eşinden ayrılmaya karar veren İrfan artık yeni bir hayata başlama hayalleri kurarken eşi Eda ise İrfan’ı kaybetme korkusuyla yüz yüze kalmıştı. İrfan eskiden sevgilisi olan İlay’la mutlu bir hayat sürme planı yaparken Süleyman ise İlay’ı İrfan’a kaptırmamak için planlar yapar. Bu ise İrfan’ın hayatını tehlikeye atar.

Babil Dizisi 11. Bölüm’de Neler Yaşanacak?

Star Tv’de ekrana gelen ve bu akşam yayınlanacak 11. Bölümle 2. Sezonunu açacak olan Babil’de işler fena karışmıştır. Boşanmak isteyen İrfan, onu bırakmak istemeyen Eda, İlay’la birlikte olmak isteyen İrfan ve İlay’ı bırakmak istemeyen mafya lideri Süleyman. Her şey karışmıştır. İrfan bu denklemden çıkabilecek midir? İrfan tüm bunları hesaplamıştır ama kaçırdığı nokta insanın zaaflarıdır. İrfan oğlunu kurtarmak için girdiği ve aslında yabancısı olduğu karanlık yolda artık her şeyini kaybetmekle yüz yüzedir. İlay ve İrfan birlikte olmak için her şeyi yaparken Egemen’de eski sevgilisi İrfan’ın eşi Eda’yı kazanmaya çalışmaktadır. 11. Bölümde tüm denklem ve planlar yeniden yazılacaktır. Peki burda kim kimdir ve bu planlardan kaybetmeden kim galip çıkacaktır? Tüm bu karışıklığın ve soruların cevabı bu akşam ekrana gelecek Babil’in 11. Bölümünde.

Babil 1. Bölümünü tek parça izlemek için ve diziyle ilgili gelişmelerden haberdar olmak için canlitv.com adresini takip edin.

11-09-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar