Babil 5. bölüm izle

Babil 5. bölüm izle
Babil 5. bölüm izle; Star TV'nin sevilen dizisi Babil 14 Şubat Cuma yeni bölümüyle ekrana geldi. Babil son bölüm tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

Babil 5. bölüm izle; Star TV’nin yeni dizisi Babil 14 Şubat Cuma akşamı 5. yeni bölümüyle ekrana geldi. Başrollerini Halit Ergenç, Ozan Güven, Aslı Enver, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu ve Mesut Akusta'nın paylaştığı Babil dizisi kısa sürede büyük beğeni toplamayı başardı geçtiğimiz hafta reyting listelerinde en çok izlenen dizi olmayı başardı. Dizinin bu akşam yayınlanan bölümünü internet üzerinden izlemek isteyen izleyiciler arama motorlarında ‘Babil son bölüm izle’ araması yapıyorlar. Babil 5. bölüm tek part izlemek için detaylar haberimizde!

BABİL SON BÖLÜM İZLE

Babil’in geçen hafta yayınlanan bölümünde İrfan yıllar sonra yollarının tekrar kesiştiği eski aşkı İlay ile yüzleşiyor. Oğlunu kurtarabilmek için bambaşka bir kişiliğe bürünen ve hiç yapmayacağı işlere kalkışan İrfan, Eda’nın kıskançlık krizi nedeniyle zor durumda kalır. Babil Madencilik için hazırlanan geceye gelmek isteyen Eda, İlay’dan daha şık olmak için elbise alışverişine çıkar ancak beğendiği elbisenin fiyatının yüksek olduğunu görünce çalmaya kalkışır ve yakalanır. Mağazada rehin tutulan, elbisenin parasını ödemek zorunda kalan Eda’nın yardımına Egemen yetişir.

Hakan’ı dövdüğü için işinde olan Ayşe’nin yardımına İlay yetişir ve Babil Madencilikte iş verir. İşler iyice karmaşık bir hal alırken İrfan’ın ve Egemen’in saadet zinciri kurduğuna kulak misafiri olan ve ailesi zor durumda olan Mert, İrfan ve Egemen ile bu işte ortak olabilmek için adım atar ve başarılı da olur.

Süleyman’ın İlay’a 4 milyon değerinde bir villa hediye ettiğini öğrenen Kudret sinirlerine hakim olamaz ve tehlikeli bir yola girişir ve İlay’ın evine bir bomba düzeneği yerleştirir. İrfan ise İlay’ın evinin önünde Babil Madencilik gerçeğini anlatmak için beklemektedir. İlay eve girdiği sırada büyük bir patlamak gerçekleşir ve İlay’ın yardımına koşan ilk kişi İrfandır.

BABİL 5. BÖLÜM İZLE (5. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Babil 5. bölüm izle; 14 Şubat Cuma yeni bölümüyle ekrana gelen dizinin yayınlanan son bölümünde İrfan, oğlu Deniz’in tedavisi için giriştiği yolda iyice çıkmaza giriyor. Deniz için hayatta asla yapmam dediği bir şeyi daha yapıyor, Süleyman’ın elini öpüyor ve borcu için götürdüğü parayı bir seferlik oğlu Deniz’in tedavisi için kullanmak istediğini söylüyor. Süleyman, İrfan’a istediği parayı verecek mi?

Eda ise İlay’ın Süleyman ile sevgili olduğunu öğreniyor ve İrfan konusunda karşısına çıkıyor. Ayşe’de göründüğünden fazlasının olduğunu fark eden İrfan, Ayşe hakkında gerçekleri gün yüzüne çıkarabilecek mi? İrfan’ı kurtuluş planından geri çevirmeye Egemen’in gayreti yetecek mi?

Babil her Cuma saat 20:00’da Star TV’de!

14-02-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler