Babil dizisi Egemen (Ozan Güven) kimdir?

Babil dizisi Egemen (Ozan Güven) kimdir?
Ay Yapım imzalı Babil dizisi çok yakında seyirci karşısına çıkacak. Heyecan dolu dizide Egemen karakterine hayat veren oyuncu Ozan Güven'i ve rolünü yakından tanıyalım

Başrollerinde Halit Ergenç, Ozan Güven, Aslı Enver, Birce Akalay ve Nur Fettahoğlu gibi başarılı isimlerin yer aldığı Babil dizisi çok yakında Star TV ekranlarında başlayacak. Dijital platformda yayınlanması beklenen fakat daha sonra televizyon ekranlarında olacağı duyrulan dizinin yapım şirketi ise Ay Yapım. Yılın en iddialı dizilerinden olan Babil dizisinin yönetmen koltuğunda Uluç Bayraktar otururken etkileyici hikayesini ise Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel kaleme alıyor. Şimdiden güçlü oyuncu kadrosuyla büyük ilgi gören Babil dizisinde Egemen karakterini canlandıran oyuncu Ozan Güven kimdir? Karakteri Egemen'i yakından tanıyalım. 

BABİL DİZİSİ EGEMEN KİMDİR?

Ekonomi profesörü olan İrfan'ın (Halit Ergenç) çocukluk arkadaşı olan Egemen, İrfan'ın zıttı bir karaktere sahiptir. Neşeli ve kurnaz olan Egemen'in en büyük hayali zengin olmaktır ve bu yolda ona her şeyin mübah olduğunu düşünür. Oğlunun ameliyatı için paraya ihtiyacı olan İrfan eski dostu Egemen'in kapısını çalar. İki dost parayı bulmak uğruna karanlık bir mecaraya düşer. 

OZAN GÜVEN KİMDİR?

19 Mayıs 1975 tarihinde Almanya'da dünyaya gelen başarılı oyuncu Ozan Güven, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Modern Dans Bölümü’nden mezundur. Daha sonra oyunculuğa yönelen Güven, İzmir Belediye Konservatuarı'nda eğitim almıştır. 1998 yılından beri çeşitli dizi ve filmlerde rol alan oyuncu 2005 yılında İkinci Bahar dizisinde rol almış burada tanıştığı yönetmen Türkan Derya ile evlenmiştir. 5 yıllık evliliğin ardından boşanan çiftin Ali Ateş isimli bir oğulları vardır. Yakın dostu Cem Yılmaz ile birlikte rol aldığı Gora, Arog, Yahşi Batı, Pek Yakında ve Arif V 216 gibi filmlerle büyük beğeni toplayan oyuncu PuhuTV'de yayınlanan internet dizisi Fi'deki Can Manay rolüyle de epey konuşulmuştur. Başarılı oyuncu şimdi ise Star TV ekranlarında yayınlanacak olan Babil dizisinde başrollerden birini üstlenecektir. 

30-12-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler