Baht Oyunu 17. Bölüm İzle (Final)

Baht Oyunu 17. Bölüm İzle (Final)
Baht Oyunu 17. Bölüm İzle; 12 Ekim Salı akşamı 17. Yeni bölümüyle ekrana gelen Baht Oyunu’nun yayınlanan 17. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Baht Oyunu 17. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Aytaç Şaşmaz, Cemre Baysel, İdris Nebi Taşkan, Aslı Sümen, Hande Subaşı, Funda İlhan ve Anıl Çelik’in rol aldığı Baht Oyunu bu akşam saat 20.00’da 17. Yeni bölümüyle Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Yaz dizisi olarak başlayan ve bu akşam 17. Final bölümüyle ekrana gelen dizi yaz sezonu boyunca Kanal D ekranlarında başarıyla seyirciyle buluştu. Başladığı ilk zamanlar oldukça iyi reytingler alan dizi yeni sezonun başlaması ve güçlü yapımların ekrana gelmesiyle bir düşüş yaşamaya başladı ve bu durumda kanal yönetimi tarafından dizinin final kararı almasıyla sonlandı. Romantik komedi türünde olan ve özellikle genç kitleyi ekrana çeken Baht Oyunu bu akşam ekrana gelecek 17. Final bölümüyle son kez Kanal D ekranlarında.

BAHT OYUNU SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Kanal D ekranlarında yaz sezonu dizisi olarak başlayan ve bu akşam 17. Final bölümüyle ekrana gelecek olan Baht Oyunu yayınlanan son bölümünde Bora, Ada ve Tuğçe bir vakfın düzenlediği ödül töreni için aday olduklarını açıklamışlardır. Ada kendini kanıtlamak için var gücüyle çalışmaya başlarken, bir anda ortadan kaybolur. Ada her yerde aranmaya başlanırken ne yazık ki Ada’nın başı büyük beladadır.

Baht Oyunu 17. Final Bölümünde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Salı akşamları seyirciyle buluşan Baht Oyunu romantik komedi türünde seyirciyi ekrana çekmeye çalıştı. Özellikle genç ve kadın kitlenin ilgisini çeken dizi yayınlandığı bölümler boyunca kanalının yüzünü güldürmeyi başardı. Dizi bu akşam final bölümünde son kez seyirciyle buluşuyor. Dizinin final bölümünde Ada Tuğçe’nin ideal kadın sırrını açıklaması üzerine Bora tarafından şirketten kovulur. Bora’yı Tuğçe’ye kaptırmak istemeyen Ada çareyi Zafer’den yardım istemekte bulur. Zafer sayesinde şirkete dönme fırsatı yakalayan Ada’nın yeni pozisyonu herkesi şaşırtır. Bu arada Ada’ya öfkesi dinmeyen Bora ödül törenine Tuğçe’yi göndermeye karar verir. Tuğçe ile Bora’nın yakınlaşmasını büyük kaygıyla izleyen Ada yaşadığı acıya rağmen dik durmaya karar verir. Baht Oyunu bu akşam 17. ve final bölümüyle son kez Kanal D ekranlarında seyirciyle buluyor. Dizinin yayın saati20.00 ve ekranı Kanal D.

12-10-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar